Fiets accu revisie Horn. Reviseren accu Horn beter voor uw portemonnee en het leefmilieu, dikwijls net zo goed of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Horn kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Horn maken gebruik van de elektrische fiets. Het is aangenaam om op pad te gaan met de elektrische fiets. Omdat je veel minder sterkte en kracht hoeft te gebruiken houd men het veel langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eetgelegenheid in Horn te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. Hoe behaaglijk het ook is om te fietsen met uw elektrische ebike, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Horn voor ieder budget

Wanneer de accu niet meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. De chip kan bijvoorbeeld nog dik in orde zijn. {Door enkel de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je enkel dat wat effectief vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale ebikeshop in Horn dient u al snel denken aan een (geld)som groter dan €550,00. Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Horn met garantie

We beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. In de accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is uw keuze of u sterkere batterijen in uw accu wilt dan wat u eerst had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen met steun en uw fiets accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn relatief beperkt. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor terug. Ingeval de accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons zeker van harte welkom. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Horn: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hierbij zeer belangrijk. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw knip wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Horn

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Horn helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Horn is de moeite waard. De bedragen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Horn laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Horn een extra voordeel dus!

Accu revisie Horn

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Horn voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Horn

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven