Fiets accu revisie Horst! Wat kan ik uitsparen met het reviseren van m’n fiets accu in Horst?

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Horst kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Horst. Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je geringer energie en kracht hoeft te verbruiken hou je het veeltijds langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Horst leven was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe fijn het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een andere fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Horst voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld doorgaans nog goed. {Door uitsluitend de cellen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fietsaccu in Horst kost doorgaans boven de 625 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij ons tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Horst met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw fietsaccu wilt dan die u in het begin had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. De kosten hiervoor zijn naar verhouding bescheiden. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt ook nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Ingeval de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Horst: Denk aan het milieu

We leven in een tijd waar de toekomst van onze aardbol heel cruciaal is. Recyclen van benodigdheden is hierbij uitermate voornaam. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Horst

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Horst helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Horst is de moeite waard. De tarieven zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Horst laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Horst een extra voordeel dus!

Accu revisie Horst

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Horst voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die eerder niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je begrijpelijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Horst

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven