Fiets accu revisie Houten? Ook onze bezoekers uit Houten zijn gelukkig met onze fietsaccu revisie service!

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Houten kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Houten maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is gemakkelijk om op pad te gaan met de elektrische ebike. Er hoeft vrijwel niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veelal minder moe. Op de fiets naar familie die in Houten leven was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Plus hoe prettig het rijden ook is met de elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zult hebben.

Revisie fiets accu Houten voor ieder budget

Wanneer de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten veel minder snel. Het omhulsel is meestal na lang gebruik vaak nog in uitstekende staat. {Door alleen de energie cellen te verwisselen houd u de uitgave gering en vervang je slechts datgene wat werkelijk vervangen dient te worden.} U bent minstens 525 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke capaciteit, ook bij de ebike specialist in Houten. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Houten met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is mogelijk om zwaardere cellen te plaatsen dan die u in de versleten fietsaccu had, die batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met support. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit erg interessant, u betaalt namelijk maar ietwat meer. Ten opzichte van een andere fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt ook nog eens rekenen op veel voordelen. Ingeval de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fietsaccu bij ons met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe cellen.

Fiets accu reviseren Houten: Denk aan de natuur

We leven in een periode waar de vooruitzichten van onze planeet uiterst cruciaal is. Het hanteren met alles wat we toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past goed in dit plaatje. Alle onderdelen van de accu die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook de leefomgeving wordt daar behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Houten

Het is prettig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Houten helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na ongeveer drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Houten is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Houten laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Houten een extra voordeel dus!

Accu revisie Houten

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Houten voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met mooi weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Houten

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven