Fiets accu revisie Houthalen-Helchteren! Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Houthalen-Helchteren.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Houthalen-Helchteren kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Houthalen-Helchteren maken gebruik van de elektrische fiets. Fietsen met een elektrische ebike is lekker. De km die afgelegd kunnen worden zijn heel wat langer wanneer je zelf moet trappen. Het is nu mogelijk om b.v. naar een gelegenheid in Houthalen-Helchteren te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen heen ging. En hoe prettig het rijden ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fiets accu volledig vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer jaren plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Houthalen-Helchteren voor ieder budget

Ingeval de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De cassette is meestal na lang gebruik dikwijls nog in goede staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de accu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Houthalen-Helchteren moet u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Houthalen-Helchteren met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fiets accu. Het is uw keuze of u sterkere cellen in uw accu wilt dan die u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u daar door verder kunt fietsen met steun en de fietsaccu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding gering. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De kans is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Houthalen-Helchteren: Denk aan de natuur

De aardbol wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor voortdurend belangrijker. Door uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Houthalen-Helchteren

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Houthalen-Helchteren helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Houthalen-Helchteren is de moeite waard. De kosten zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Houthalen-Helchteren laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Houthalen-Helchteren een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Houthalen-Helchteren

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Houthalen-Helchteren voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Houthalen-Helchteren

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven