Fiets accu revisie Houtvenne? Waarom een splinternieuwe fietsaccu aankopen in Houtvenne wanneer het reviseren van de fietsaccu meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Houtvenne kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Houtvenne maken gebruik van een elektrische ebike. Het is leuk om naar je werkplek te gaan met de elektrische fiets. Omdat je minder energie en dynamiek hoeft te gebruiken hou je het heel wat langer vol. Het is nu voorstelbaar om b.v. naar een eetcafé in Houtvenne te fietsen waar u eerder alleen met de auto naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. De fietsaccu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Zeker is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Houtvenne voor ieder budget

Als de accu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog uitstekend. De energie cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Houtvenne moet u al snel denken aan een (geld)som groter dan €550,00. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Houtvenne met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. In de accu worden de batterijen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is uw voorkeur of u zwaardere batterijen in uw fiets accu wilt dan die u eerst had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit buitengewoon interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Alsook kunt u bij ons terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Houtvenne: Denk aan de leefomgeving

De aardbol wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom continu belangrijker. Accurevisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een actieve bijdrage. De energie cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Houtvenne

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Houtvenne helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Houtvenne is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Houtvenne laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Houtvenne een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Houtvenne

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Houtvenne voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met goed weer met de e-bike naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Houtvenne

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven