Fiets accu reviesie Hove! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Hove.

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hove kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Hove maken gebruik van een elektrische ebike. Het is heerlijk om te gaan bewegen met de elektrische fiets. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veel langer als je persoonlijk moet trappen. Op de ebike naar familie die in Hove wonen was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe prettig het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Hove voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd vaak nog in prima staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fietsaccu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Hove. Door fiets-accu.nl de fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hove met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. In de fietsaccu worden de energie cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is uw voorkeur of u zwaardere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u in het begin had, de voordelen zijn dat u hiermee veel verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Een aantrekkelijk plan om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, echter er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht ingeval uw fietsaccu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om de fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hove: Denk aan het milieu

De aarde wordt telkens belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hove

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hove helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na ongeveer drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hove is de moeite waard. De bedragen zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hove laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hove een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Hove

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hove voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hove

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven