Fietsaccu revisie Hoven. Accu reviseren elektrische fiets in Hoven is simpel en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hoven kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze alsmaar vaker verkocht, zeker ook in Hoven rijden er steeds meer rond. Het is lekker om te gaan werken met een elektrische fiets. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarom word je veelal minder uitgeput. Op de ebike naar vrienden die in Hoven verblijven was vroeger te ver op de ebike, nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met de elektrische e-bike, na een paar jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende manier die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hoven voor ieder budget

Indien de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de complete e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. De computer kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De batterijen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Hoven. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Hoven met garantie

Wij starten ons stappenplan met een controle om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen behouden. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is geoorloofd om zwaardere batterijen te plaatsen dan die u in de gedateerde accu had, die batterijen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . En dit voor een relatief kleine prijs. Een verleidelijk idee om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de fiets accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze fiets accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Hoven: Denk aan de natuur

Onze aarde wordt voortdurend belangrijker. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee buitengewoon voornaam. Door de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de natuur wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hoven

Het is prettig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Hoven helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hoven is de moeite waard. De kosten zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hoven laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hoven een extra voordeel dus!

Accu revisie Hoven

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hoven voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de route naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hoven

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven