Fiets accu revisie Huizen. Wat kan ik besparen door het reviseren van m’n fietsaccu in Huizen?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Huizen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Huizen maken gebruik van een elektrische ebike. Het is plezant om te gaan bewegen met een elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je vaak minder vermoeid. Even snel naar de zaak in Huizen is nu fijn per fiets te doen, daar u voorheen soms met de auto hier naar toe ging. En hoe heerlijk het rijden ook is met een elektrische e-bike, de accu moet na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Huizen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog uitstekend. De energie cellen zijn doorgaans het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een andere accu met behoorlijke kracht, ook bij uw ebike specialist in Huizen. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Huizen met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is denkbaar om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, die energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen met ondersteuning. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit uiterst interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een goed oordeel om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor terug te krijgen. Alsook kunt u bij ons terecht indien uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Huizen: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we gebruiken staat hoog op de agenda. Accu revisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een goede bijdrage. Elk onderdeel wat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Huizen

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Huizen helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Huizen is de moeite waard. De prijzen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Huizen laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Huizen een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Huizen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Huizen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je uiteraard direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Huizen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven