Fiets accu revisie Huizingen. Reviseren accu Huizingen juist voor de portemonnee en het milieu, doorgaans net zo perfect of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Huizingen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Huizingen maken gebruik van de elektrische ebike. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. Er hoeft bijna niet meer zelf getrapt te worden en daarbij word je veel minder moe. Op de fiets naar vrienden die in Huizingen wonen was vroeger te ver , voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe lekker het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Huizingen voor ieder budget

Op het moment dat uw accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd vaak nog in uitstekende staat. {Door uitsluitend de cellen te vervangen houd u de kosten gering en vervang je uitsluitend dat wat werkelijk vervangen moet worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met behoorlijke capaciteit, ook bij uw ebike specialist in Huizingen. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het merk ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Huizingen met garantie

Is mijn accu te reviseren? De 1e stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. In de fietsaccu worden de batterijen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is geoorloofd om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de oude accu had, deze cellen gaan veel langer mee en hiermee kunt u langer fietsen . Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Een interessant standpunt om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Indien de accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons toch van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Huizingen: Denk aan de natuur

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht hanteren met alles wat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Het reviseren van uw fietsaccu past perfect in dit perspectief. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet louter uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Huizingen

Het is plezant om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Huizingen helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Huizingen is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Huizingen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Huizingen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Huizingen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Huizingen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Huizingen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven