Fiets accu revisie Hulsberg. Waarom een nieuwe accu bestellen in Hulsberg als het reviseren van de accu veel meer voordelen heeft?

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Hulsberg kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk vaker verkocht, natuurlijk ook in Hulsberg rijden er steeds meer door de stad. Rijden met een elektrische ebike is gemakkelijk. Er hoeft zo goed als niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je vaak minder uitgeput. Het is nu voorstelbaar om bijvoorbeeld naar een eetgelegenheid in Hulsberg te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen naar toe ging. Plus hoe leuk het rijden ook is met een elektrische e-bike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Hulsberg voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu nauwelijks meer naar behoren werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de computer b.v. veelal nog perfect. {Door slechts de energie cellen te verwisselen houd u de prijs laag en vervang je slechts datgene wat echt vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe accu in Hulsberg kost dikwijls boven de 550 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Hulsberg met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bestuderen of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. U kunt ook kiezen voor zwaardere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dit voor een relatief lage meerprijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fiets accu bij ons ook met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Hulsberg: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waarin de vooruitzichten van onze aarde uitermate cruciaal is. Het hanteren met alles wat we toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fiets accu past perfect in dit perspectief. De cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Hulsberg

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Hulsberg helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Hulsberg is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Hulsberg laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Hulsberg een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Hulsberg

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Hulsberg voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feestje of restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Hulsberg

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven