Fiets accu revisie Humbeek? Reviseren accu Humbeek lekker voor de portemonnee en het milieu, meestal net zo perfect of zelfs beter dan een nieuwe!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Humbeek kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze onophoudelijk populairder, natuurlijk ook in Humbeek rijden er steeds meer door de stad. Het is plezant om erop uit te trekken met de elektrische fiets. Doordat je veel geringer werklust en druk hoeft toe te passen hou men het veeltijds langer vol. Even vlug naar de stad in Humbeek is voortaan fijn met de ebike te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een paar jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. De fiets accu compleet vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fiets accu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Humbeek voor ieder budget

Als de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. Het omhulsel is meestal na lang gebruik doorgaans nog in uitstekende staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fiets accu. {Een nieuwe fietsaccu in Humbeek kost vaak boven de 600 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren kunt u tussen de 125 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het merk elektrische ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Humbeek met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw accu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog bruikbaar zijn. In de accu worden de energie cellen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kunt ook kiezen voor sterkere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere energie cellen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit zeer verleidelijk, u betaalt immers maar iets meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u de accu bij ons met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. De kans is groot dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Humbeek: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hierbij heel voornaam. Door uw fiets accu door ons te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alle onderdelen die nog praktisch zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Humbeek

Het is plezant om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Humbeek helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Humbeek is de moeite waard. De bedragen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Humbeek laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Humbeek een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Humbeek

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Humbeek voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Humbeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven