Fiets accu revisie IJsselmuiden. Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken e-bike’s in IJsselmuiden.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren IJsselmuiden kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit de straten in IJsselmuiden. Het is gemakkelijk om erop uit te trekken met de elektrische e-bike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder als je persoonlijk moet trappen. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eethuis in IJsselmuiden te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto naar toe ging. Hoe aangenaam het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. De fietsaccu volkomen vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als iedere accu’s. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu IJsselmuiden voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd dikwijls nog in prima staat. De cellen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke vermogen, ook bij uw ebike specialist in IJsselmuiden. Door ons de accu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dat hangt wel af het type elektrische e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie IJsselmuiden met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, zullen we opnieuw hergebruiken. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw fietsaccu. Het is denkbaar om sterkere energie cellen te plaatsen dan die u in de afgetrapte accu had, deze batterijen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met ondersteuning. En dat voor een beperkte meerprijs. Een prettig standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Als de accu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons toch  welkom. Fiets-accu.nl doet er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren IJsselmuiden: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het omgaan met alles wat we gebruiken staat hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. De cellen van uw fiets accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Hiermee maakt u niet louter uw rekening blij, maar alsook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie IJsselmuiden

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie IJsselmuiden helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie IJsselmuiden is de moeite waard. De bedragen zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie IJsselmuiden laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren IJsselmuiden een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie IJsselmuiden

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie IJsselmuiden voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen IJsselmuiden

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven