Fiets accu revisie IJsselstein

Fiets accu reviesie IJsselstein! Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in IJsselstein.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren IJsselstein kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie IJsselstein

Een elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld in IJsselstein. Rijden met een elektrische ebike is fijn. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder indien je eigenhandig moet trappen. Op de fiets naar vrienden die in IJsselstein leven was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Hoe heerlijk het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu IJsselstein

Op het moment dat uw accu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. De tarieven worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de fiets accu. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke capaciteit, ook bij de fiets expert in IJsselstein. Bij ons kan men tussen de 125 en 300 euro bezuinigen door de fiets accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie IJsselstein

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is uw voorkeur of u sterkere energie cellen in uw accu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen en uw fiets accu langer mee gaat. De prijzen hiervoor zijn relatief minimaal. Een interessant plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Tevens kunt u bij fiets-accu.nl terecht ingeval uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren IJsselstein: Denk aan het milieu

We leven in een tijdperk waarin de toekomst van onze aarde heel belangrijk is. Recyclen van benodigdheden is hiermee uitermate voornaam. Vanwege de fiets accu door ons te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie IJsselstein

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie IJsselstein helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie IJsselstein is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie IJsselstein laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren IJsselstein een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie IJsselstein

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie IJsselstein voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer leven en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen IJsselstein

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven