Fiets accu revisie IJsselstein? Hoeveel kan ik besparen met het reviseren van m’n accu in IJsselstein?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren IJsselstein kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze telkens populairder, natuurlijk ook in IJsselstein rijden er veel meer door de stad. Het is leuk om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je veel geringer aandrift en kracht hoeft toe te passen hou men het veeltijds langer vol. Even vlug naar de zaak in IJsselstein is voortaan gemakkelijk per e-bike te doen, daar u eerst mogelijk met de auto hier naar toe ging. Plus hoe lekker het rijden ook is met een elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De fietsaccu compleet vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk vrijwel alle fiets accu’s. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu IJsselstein voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de complete vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. De cassette is bijvoorbeeld na lange tijd meestal nog in uitstekende staat. {Door alleen de batterijen te vervangen houd u de uitgave gering en vervang je enkel dat wat echt vervangen dient te worden.} U bent minstens 575 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met behoorlijke capaciteit, ook bij de fiets specialist in IJsselstein. Bij ons kunt u tussen de 150 en 350 euro uitsparen door de fietsaccu te reviseren, dit hangt wel af van het type e-bike wat u bezit.

Fietsaccu revisie IJsselstein met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. Het is geoorloofd om zwaardere energie cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte accu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met fiets ondersteuning. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit bijzonder interessant, u betaalt immers maar ietwat meer. In plaats van een andere accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op veel pluspunten. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw fiets accu helemaal niet meer leverbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren IJsselstein: Denk aan de natuur

Onze wereld wordt alsmaar belangrijker. Recyclen van materialen is hierbij erg voornaam. Het reviseren van uw accu past prima in dit perspectief. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet slechts uw bankrekening blij, maar eveneens onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie IJsselstein

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie IJsselstein helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie IJsselstein is de moeite waard. De kosten zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie IJsselstein laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren IJsselstein een extra voordeel dus!

Accu revisie IJsselstein

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie IJsselstein voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met fraai weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen IJsselstein

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven