Fietsaccu revisie Itterbeek? Accu reviseren elektrische ebike in Itterbeek is simpel en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Itterbeek kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Itterbeek maken gebruik van een elektrische fiets. Het is gemakkelijk om naar je werk te gaan met de elektrische ebike. Doordat je veel geringer levensenergie en druk hoeft toe te passen hou men het veel langer vol. Even snel naar de winkel in Itterbeek is nu eenvoudig per ebike te doen, daar u eerst soms met de trein hier naar toe ging. Plus hoe voortreffelijk het rijden ook is met de elektrische fiets, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in deze situatie een vaak gehoorde oplossing. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Itterbeek voor ieder budget

Als de fiets accu vernieuwd dient te worden betekent dit nog niet dat de andere onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog prima. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fietsaccu. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een andere accu met behoorlijke kracht, ook bij uw ebike expert in Itterbeek. Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Itterbeek met garantie

We beginnen ons stappenplan met een inspectie om te zien of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen behouden. In de fiets accu worden de energie cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om krachtigere cellen te plaatsen dan die u in de oude fiets accu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel langer fietsen met support. Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit heel verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens veel meer voor terug. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fietsaccu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Itterbeek: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor alsmaar belangrijker. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Itterbeek

Het is plezierig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Itterbeek helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je iedere keer de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Itterbeek is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Itterbeek laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Itterbeek een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Itterbeek

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Itterbeek voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerst niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Bovendien gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaar begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Itterbeek

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven