Fiets accu revisie Joure! Wat kan ik uitsparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Joure?

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Joure kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen uit Joure maken gebruik van een elektrische fiets. Fietsen met een elektrische e-bike is fijn. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veelal langer indien je zelf moet trappen. Even gauw naar de zaak in Joure is voortaan fijn per e-bike te doen, daar u voorheen mogelijk met de auto hier naar toe ging. Hoe plezierig het ook is om te rijden met de elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fietsaccu wel te worden vervangen. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in dit geval een veel gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope methode waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Joure voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld veelal nog uitstekend. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fiets accu. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Joure moet u al gauw denken aan een hoofdsom hoger dan €475,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Joure met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u geplaatst wilt hebben in uw fietsaccu. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan die u eerst had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen met steun en de fietsaccu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit heel verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Een interessant plan om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de fiets accu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons eveneens van harte welkom. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Joure: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waarin de toekomst van onze planeet buitengewoon belangrijk is. Het recyclen van alles op aarde wordt daarom telkens belangrijker. Vanwege uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Joure

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Joure helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Joure is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Joure laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Joure een extra voordeel dus!

Accu revisie Joure

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Joure voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Joure

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven