Fiets accu revisie Kapelle? Waarom een splinternieuwe accu kopen in Kapelle wanneer het reviseren van een fietsaccu meer voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Kapelle kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is niet meer weg te denken uit de straten van Kapelle. Het is plezierig om te gaan bewegen met een elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarom word je veelal minder moe. Even dringend naar de winkel in Kapelle is nu gemakkelijk per fiets te doen, daar u vroeger mogelijk met de auto hier naar toe ging. Plus hoe plezant het rijden ook is met de elektrische ebike, de fiets accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Kapelle voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is meestal na lang gebruik dikwijls nog in prima staat. {Door slechts de cellen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je alleen datgene wat echt vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe fietsaccu in Kapelle kost vaak boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het type e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Kapelle met garantie

We starten ons stappenplan met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kunt verder kiezen voor sterkere batterijen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen langer mee en uw bereik wordt hoger. En dat voor een lage prijs. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan ook nog eens rekenen op veel voordelen. Indien de accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die fietsaccu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Wij doen er alles aan om deze accu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Kapelle: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waar de toekomst van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het toekomstgericht omgaan met alles dat we toepassen staat hoog op de agenda. Door uw accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ook uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Hiermee maakt u niet slechts uw rekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Kapelle

Het is plezant om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Kapelle helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na circa drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Kapelle is de moeite waard. De tarieven zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Kapelle laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Kapelle een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Kapelle

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Kapelle voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerst niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaar begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Kapelle

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven