Fiets accu reviesie Katanga Mechelen. Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Katanga Mechelen.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Katanga Mechelen kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Katanga Mechelen maken gebruik van de elektrische ebike. Het is fijn om te reizen met de elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daardoor word je vaak minder uitgeput. Even dringend naar de winkel in Katanga Mechelen is nu eenvoudig met de fiets te doen, daar u voorheen soms met de auto hier naar toe ging. Hoe voortreffelijk het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een paar jaren moet de accu wel te worden vervangen. De fietsaccu volkomen vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere methode, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw fiets.

Revisie fiets accu Katanga Mechelen voor ieder budget

Wanneer de fiets accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog prima. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 550 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke vermogen, ook bij uw fiets expert in Katanga Mechelen. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het type ebike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Katanga Mechelen met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog goed zijn. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de accu. U kan tevens kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit heel aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Ten opzichte van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Als de fietsaccu van de elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld van harte welkom. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Katanga Mechelen: Denk aan de leefomgeving

De aardbol wordt alsmaar belangrijker. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor telkens belangrijker. Het reviseren van uw fietsaccu past prima in dit plaatje. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw beurs wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Katanga Mechelen

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Katanga Mechelen helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Katanga Mechelen is de moeite waard. De tarieven zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Katanga Mechelen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Katanga Mechelen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Katanga Mechelen

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Katanga Mechelen voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorheen nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Katanga Mechelen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven