Fiets accu revisie Kauwendael! Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Kauwendael?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Kauwendael kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Kauwendael rijden er steeds meer door de stad. Fietsen met een elektrische ebike is plezant. Doordat je geringer werklust en dynamiek hoeft te gebruiken houd je het veelal langer vol. Het is nu denkbaar om onder andere naar een gelegenheid in Kauwendael te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de auto heen ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. De accu helemaal vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Kauwendael voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de chip b.v. vaak nog prima. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de cellen van de accu. {Een splinternieuwe accu in Kauwendael kost meestal boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Afhankelijk van het merk van uw e-bike kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Kauwendael met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of de accu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog prima zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kan verder kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. De uitgave hiervoor zijn relatief gering. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Kauwendael: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt voortdurend belangrijker. Duurzaam omgaan met onderdelen is hierbij uiterst voornaam. Door uw fiets accu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u zeker uw steentje bij. Alles wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet slechts uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Kauwendael

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Kauwendael helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Kauwendael is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Kauwendael laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Kauwendael een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Kauwendael

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Kauwendael voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voorheen niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Kauwendael

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven