Fiets accu revisie Kerkom! Reviseren accu Kerkom prima voor uw portemonnee en het milieu, dikwijls net zo aantrekkelijk of ook beter dan een nieuwe!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Kerkom kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische fiets is niet meer weg te denken uit de straten van Kerkom. Het is lekker om te reizen met de elektrische fiets. De km die afgelegd kunnen worden zijn heel wat langer als je zelf moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Kerkom wonen was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. De fiets accu volledig vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen immers uw fietsaccu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Kerkom voor ieder budget

Als de fiets accu niet meer naar behoren werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. De cassette is meestal na lang gebruik veelal nog in uitstekende staat. {Door alleen de energie cellen te vernieuwen houd u de prijs gering en vervang je enkel datgene wat echt vervangen moet worden.} U bent minstens 600 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met behoorlijke capaciteit, ook bij de fiets expert in Kerkom. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 400 euro bezuinigen door de fietsaccu te laten reviseren, dat hangt wel af van het merk elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Kerkom met garantie

Is het mogelijk om uw accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fiets accu. U kunt daarnaast kiezen voor sterkere batterijen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit uiterst verleidelijk, u betaalt immers maar enigszins meer. Hiermee spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor terug. Ingeval de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u deze fiets accu bij ons ook met een gerust hart aanbieden. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Kerkom: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt voortdurend belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom constant belangrijker. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u daarnaast uw steentje bij. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accu revisie, ook het milieu wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Kerkom

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Kerkom helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na pakweg 3 jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Kerkom is de moeite waard. De tarieven zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Kerkom laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Kerkom een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Kerkom

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Kerkom voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Kerkom

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven