Fiets accu revisie Klazienaveen? Waarom een splinternieuwe accu aankopen in Klazienaveen wanneer het reviseren van de accu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Klazienaveen kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Klazienaveen maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Omdat je veel minder energie en kracht hoeft toe te passen hou je het heel wat langer vol. Op de e-bike naar familie die in Klazienaveen gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Plus hoe gemakkelijk het rijden ook is met een elektrische e-bike, de accu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De accu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Klazienaveen voor ieder budget

Op het moment dat uw accu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld veelal nog uitstekend. De batterijen zijn vaak het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Klazienaveen kost dikwijls boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 500 euro bezuinigen door de accu te laten reviseren, dat hangt wel af van het type ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Klazienaveen met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog werkbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de accu. Het is uw keuze of u sterkere cellen in uw fiets accu wilt dan die u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee verder kunt fietsen met support en uw accu langer mee gaat. En dat alles voor een geringe prijs. Een aangenaam idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart aanbieden. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Klazienaveen: Denk aan het milieu

We werken in een periode waar de vooruitzichten van onze planeet extreem belangrijk is. Het omgaan met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook de leefomgeving wordt hier erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Klazienaveen

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Klazienaveen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Klazienaveen is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Klazienaveen laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Klazienaveen een extra voordeel dus!

Accu revisie Klazienaveen

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Klazienaveen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Klazienaveen

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven