Fietsaccu revisie Kloosterzande? Accu reviseren elektrische fiets in Kloosterzande is makkelijk en goedkoop.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Kloosterzande kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is nauwelijks meer weg te denken uit de straten in Kloosterzande. Rijden met een elektrische fiets is prettig. Doordat je veel minder levensenergie en druk hoeft te gebruiken houd men het veeltijds langer vol. Op de e-bike naar vrienden die in Kloosterzande gehuisvest zijn was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe fijn het ook is om te rijden met uw elektrische ebike, na een aantal jaren dient de fietsaccu wel te worden vervangen. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende methode die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Kloosterzande voor ieder budget

Indien de accu niet meer werkt hoeft niet de complete ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. De chip kan b.v. nog perfect in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. Voor een nieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Kloosterzande dient u al vlug denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Afhankelijk van het type van uw ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Kloosterzande met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die opnieuw bruikbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. U kan bovendien kiezen voor zwaardere energie cellen als wat u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt hoger. En dat voor een geringe prijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Als de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u die accu bij ons ook met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Kloosterzande: Denk aan de natuur

We leven in een periode waarin de vooruitzichten van onze aardbol hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles wat we toepassen staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past prima bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een goede bijdrage. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw knip wordt hier heel blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Kloosterzande

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Kloosterzande helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je iedere keer de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na circa 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Kloosterzande is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Kloosterzande laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Kloosterzande een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Kloosterzande

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een flink bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Kloosterzande voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Zoals de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of restaurant. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Kloosterzande

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven