Fietsaccu revisie Klundert. Accu reviseren elektrische ebike in Klundert is eenvoudig en kostenbesparend.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Klundert kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk meer verkocht, zeker ook in Klundert rijden er steeds meer door de stad. Het is plezant om te reizen met de elektrische fiets. Doordat je geringer werklust en druk hoeft te gebruiken hou men het veel langer vol. Op de ebike naar familie die in Klundert leven was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe voortreffelijk het fietsen ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fietsaccu compleet vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Klundert voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog prima. {Door slechts de batterijen te vervangen houd u de kosten laag en vervang je slechts dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fiets accu in Klundert kost vaak boven de 575 Euro, tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij ons kan men tussen de 125 en 250 euro uitsparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Klundert met garantie

Is mijn accu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de accu te reviseren. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. De klant bepaalt persoonlijk welke energie cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is geoorloofd om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de afgetrapte fiets accu had, die cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met support. En dit voor een naar verhouding geringe prijs. In plaats van een splinternieuwe fiets accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt ook nog eens rekenen op een heleboel voordelen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u de fietsaccu bij ons met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Klundert: Denk aan het milieu

Onze aardbol wordt telkens belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom alsmaar belangrijker. Het reviseren van de fietsaccu past goed in dit perspectief. De energie cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Hiermee maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar alsmede onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Klundert

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Klundert helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Klundert is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Klundert laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Klundert een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Klundert

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Klundert voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die vroeger bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feest of eethuis. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Klundert

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven