Fiets accu revisie Koersel! Reviseren accu Koersel juist voor de portemonnee en het leefmilieu, vaak net zo perfect of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Koersel kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Koersel. Het is aangenaam om te gaan werken met een elektrische ebike. De km die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder als je eigenhandig moet trappen. Het is nu mogelijk om b.v. naar een gelegenheid in Koersel te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen heen ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische ebike aan vernieuwing toe is. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fiets accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Koersel voor ieder budget

Als de accu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de overige onderdelen van de ebikeook vervangen dienen te worden. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld veelal nog goed. De cellen zijn dikwijls het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale ebikeshop in Koersel moet u al vlug denken aan een (geld)som hoger dan €475,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 100 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Koersel met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspectie om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog prima zijn. In de fietsaccu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. U kunt bovendien kiezen voor sterkere cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere batterijen langer mee en uw actieradius wordt hoger. De uitgave hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Ten opzichte van een splinternieuwe accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op vele voordelen. Indien de accu van de elektrische fiets niet meer leverbaar is, bent u bij ons ongetwijfeld  welkom. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Koersel: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waar de toekomst van onze aardbol erg urgent is. Recyclen van benodigdheden is hiermee uiterst voornaam. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een actieve bijdrage. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook de natuur wordt daar erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Koersel

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Koersel helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaar wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Koersel is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Koersel laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten 18650 batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Koersel een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Koersel

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Koersel voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voorheen bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds meer overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met mooi weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaar begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Koersel

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven