Fietsaccu revisie Koningshooikt? Accu reviseren elektrische ebike in Koningshooikt is eenvoudig en goedkoop.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Koningshooikt kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze telkens populairder, natuurlijk ook in Koningshooikt rijden er steeds meer door de stad. Het is aangenaam om naar je werkplek te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer zelf getrapt te worden en daarom word je veel minder uitgeput. Op de ebike naar vrienden die in Koningshooikt wonen was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe lekker het fietsen ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Het in zijn totaal vervangen van de fiets accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Echter is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Koningshooikt voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. Het omhulsel is meestal na lang gebruik vaak nog in goede staat. {Door enkel de batterijen te verwisselen houd u de prijs gering en vervang je uitsluitend datgene wat werkelijk vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe fiets accu in Koningshooikt kost meestal boven de 575 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 150 en 250 Euro besparen, dit hangt wel af het merk ebike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Koningshooikt met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als dit mogelijk is zullen we alle goede onderdelen bewaren. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is uw voorkeur of u sterkere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u in het begin had, de plus punten zijn dat u hiermee verder kunt fietsen en de fietsaccu langer mee gaat. En dat voor een naar verhouding beperkte prijs. Een aardig standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Als de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fietsaccu bij ons met een zorgeloos hart aanbieden. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Koningshooikt: Denk aan de natuur

We leven in een tijd waar de vooruitzichten van onze aarde hoog in het vaandel staat. Het hanteren met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. Alle onderdelen die nog werkbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt daar erg blijmoedig van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Koningshooikt

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Koningshooikt helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Koningshooikt is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Koningshooikt laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Koningshooikt een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Koningshooikt

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Koningshooikt voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met fijn weer met de e-bike naar een feest of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je begrijpelijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Koningshooikt

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven