Fietsaccu revisie Kotem? Accu reviseren elektrische e-bike in Kotem is gemakkelijk en kostenbesparend.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Kotem kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze steeds populairder, zeker ook in Kotem rijden er veel meer rond. Rijden met een elektrische e-bike is heerlijk. Omdat je minder levensenergie en druk hoeft te verbruiken houd men het veelal langer vol. Even dringend naar de stad in Kotem is voortaan fijn per fiets te doen, daar u eerst misschien met de auto hier naar toe ging. Hoe aangenaam het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een nieuwe accu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Kotem voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog prima in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lange tijd doorgaans nog in prima staat. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de cellen van de fietsaccu. Voor een splinternieuwe accu bij de lokale ebikeshop in Kotem dient u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €525,00. Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 150 en 350 euro besparen door de fietsaccu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk fiets dat u bezit.

Fietsaccu revisie Kotem met garantie

Wij starten onze vervolgstappen met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen behouden. In de accu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kan ook kiezen voor krachtigere batterijen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere cellen veel langer mee en uw bereik wordt hoger. De onkosten hiervoor zijn relatief minimaal. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Als de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij ons met een zorgeloos hart voorleggen. De kans is aanwezig dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Kotem: Denk aan de natuur

De aardbol wordt voortdurend belangrijker. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor constant belangrijker. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een actieve bijdrage. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal verblijd zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Kotem

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Kotem helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Kotem is de moeite waard. De bedragen zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Kotem laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Kotem een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Kotem

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een behoorlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Kotem voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die eerder bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan personen met fraai weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Kotem

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven