Fiets accu revisie Kruikenburg. Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken e-bike’s in Kruikenburg.

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Kruikenburg kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten uit Kruikenburg maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische e-bike is aangenaam. Doordat je minder werklust en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een eethuis in Kruikenburg te fietsen waar u eerder uitsluitend met de auto heen ging. Hoe leuk het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. De fietsaccu volkomen vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Kruikenburg voor ieder budget

Indien de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder snel. De computer kan b.v. nog dik in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de accu. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke kracht, ook bij de fiets expert in Kruikenburg. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kunt u tussen de 150 en 400 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Kruikenburg met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of de accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen herbruiken die nog prima zijn. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is geoorloofd om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de versleten accu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met ondersteuning. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit uiterst verleidelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. In plaats van een andere accu betaalt u dus een lagere prijs, en u kunt tevens nog eens rekenen op veel voordelen. Als de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij ons ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fietsaccu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Kruikenburg: Denk aan de leefomgeving

We leven in een periode waarin de toekomst van onze planeet hoog in het vaandel staat. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor constant belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een goede bijdrage. De batterijen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Kruikenburg

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Kruikenburg helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, want na circa 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Kruikenburg is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Kruikenburg laat de oude energiecellen logisch recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude energycellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Kruikenburg een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Kruikenburg

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Kruikenburg voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die eerder bijna niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een feest of eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Kruikenburg

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven