Fietsaccu revisie Laar? Accu reviseren elektrische e-bike in Laar is gemakkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Laar kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Laar. Het is voortreffelijk om te reizen met de elektrische e-bike. Omdat je minder werklust en dynamiek hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Laar verblijven was vroeger te ver , tegenwoordig is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vervangen van de accu is in dit geval een vaak gehoorde uitkomst. Echter is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als alle accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer jaren tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Laar voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. De cassette is bijvoorbeeld na lang gebruik veelal nog in goede staat. De cellen zijn vaak het enige wat vervangen moet worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met redelijke vermogen, ook bij uw ebike expert in Laar. Door ons de fietsaccu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dat hangt wel af het merk elektrische fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Laar met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is aan u of u sterkere energie cellen in uw accu wilt dan wat u aanvankelijk had, het pluspunt is dat u hiermee veel verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. De uitgave hiervoor zijn relatief beperkt. Een goed idee om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er juist  meer voor terug te krijgen. Indien de fiets accu van uw merk elektrische ebike in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij ons met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. De kans is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Laar: Denk aan de leefomgeving

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor voortdurend belangrijker. Accu revisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet alleen uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Laar

Het is lekker om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Laar helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Laar is de moeite waard. De kosten zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Laar laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Laar een extra voordeel dus!

Accu revisie Laar

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Laar voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Laar

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven