Fiets accu reviesie Lage Zwaluwe. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Lage Zwaluwe.

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Lage Zwaluwe kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike bestaat wordt deze alsmaar populairder, zeker ook in Lage Zwaluwe rijden er steeds meer door de stad. Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische e-bike. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veel verder wanneer je eigenhandig moet trappen. Op de e-bike naar vrienden die in Lage Zwaluwe gehuisvest zijn was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. En hoe leuk het fietsen ook is met een elektrische ebike, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu volkomen vervangen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fietsaccu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens tienduizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Lage Zwaluwe voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste fiets onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld vaak nog perfect. De cellen zijn doorgaans het enige wat vernieuwd moet worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. Voor een nieuwe fiets accu bij uw lokale ebikeshop in Lage Zwaluwe dient u al gauw denken aan een (geld)som hoger dan €550,00. Door ons de accu te laten reviseren kunt u tussen de 100 en 500 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Lage Zwaluwe met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een controle om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. We overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw fietsaccu. Het is uw keuze of u krachtigere cellen in uw fietsaccu wilt dan wat u aanvankelijk had, de plus punten zijn dat u daar door veel verder kunt fietsen met ondersteuning en de fiets accu langer mee gaat. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op vele pluspunten. Verder kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fietsaccu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. De kans is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Lage Zwaluwe: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daardoor steeds belangrijker. Vanwege de accu door ons te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Daardoor maakt u niet alleen uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Lage Zwaluwe

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Lage Zwaluwe helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat support krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Lage Zwaluwe is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Lage Zwaluwe laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Lage Zwaluwe een extra voordeel dus!

Accu revisie Lage Zwaluwe

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Lage Zwaluwe voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerst bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met goed weer met de e-bike naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk direct kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Lage Zwaluwe

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven