Fiets accu revisie Landen! Reviseren fietsaccu voor nagenoeg alle merken fietsen in Landen.

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Landen kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Landen maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische e-bike. Er hoeft bijna niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je vaak minder uitgeput. Op de e-bike naar familie die in Landen gehuisvest zijn was vroeger te ver op de fiets, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe fijn het ook is om te fietsen met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Landen voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. De chip kan b.v. nog prima in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een andere accu met redelijke kracht, ook bij uw fiets specialist in Landen. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het type fiets die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Landen met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. De onderdelen die nog werkbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is geoorloofd om sterkere energie cellen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, die energie cellen gaan langer mee en daarmee kunt u veel langer fietsen met support. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit zeer interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw accu compleet niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om de accu te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Landen: Denk aan het milieu

De aardbol wordt voortdurend belangrijker. Het toekomstgericht hanteren met alles dat we gebruiken staat erg hoog op de agenda. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een goede bijdrage. Elk onderdeel dat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet alleen uw rekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Landen

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Landen helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na circa 3 jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Landen is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Landen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Landen een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Landen

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Landen voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die voorheen bijna niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds meer overbrugd met de e-bike. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met fijn weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je zonder twijfel meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Landen

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven