Fiets accu revisie Landsmeer! Reviseren accu Landsmeer beter voor uw portemonnee en het milieu, meestal net zo aantrekkelijk of zelfs beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Landsmeer kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Landsmeer. Fietsen met een elektrische e-bike is lekker. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn heel wat langer indien je eigenhandig moet trappen. Even snel naar de zaak in Landsmeer is voortaan gemakkelijk met de fiets te doen, daar u eerst mogelijk met de auto hier naar toe ging. Na een aantal jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Landsmeer voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog prima in orde. De computer kan bijvoorbeeld nog perfect in orde zijn. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door enkel datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fiets accu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met tamelijke vermogen, ook bij de ebike specialist in Landsmeer. Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Landsmeer met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. Als dit mogelijk is zullen wij alle bruikbare onderdelen aanhouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wilt hebben in uw fiets accu. Het is mogelijk om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de oude fietsaccu had, deze cellen gaan langer mee en hiermee kunt u verder fietsen met fiets ondersteuning. En dat voor een geringe meerprijs. Een mooi standpunt om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fietsaccu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Bovendien kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fiets accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische ebike. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te voorzien van nieuwe energie cellen.

Fiets accu reviseren Landsmeer: Denk aan het milieu

De natuur gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het recyclen van alles op de wereld wordt daardoor voortdurend belangrijker. Het reviseren van de fiets accu past perfect in dit perspectief. De energie cellen van uw fiets accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar alsmede onze planeet. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Landsmeer

Het is leuk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Landsmeer helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Landsmeer is de moeite waard. De kosten zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Landsmeer laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Landsmeer een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Landsmeer

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de conditie van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Landsmeer voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden alsmaar meer overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winter alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Landsmeer

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven