Fiets accu revisie Lanklaar! Hoeveel kan ik besparen met het reviseren van mijn fietsaccu in Lanklaar?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Lanklaar kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Lanklaar. Rijden met een elektrische e-bike is plezant. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daardoor word je veelal minder uitgeput. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een eetcafé in Lanklaar te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de wagen heen ging. Plus hoe heerlijk het fietsen ook is met de elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle accu’s. Hiermee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Lanklaar voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. De cassette is meestal na lange tijd veelal nog in goede staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale ebikeshop in Lanklaar moet u al vlug denken aan een hoofdsom groter dan €475,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische ebike kunt bij ons tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Lanklaar met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of uw accu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen bewaren. In de fietsaccu worden de cellen gemonteerd die u er gaarne in wil hebben. Het is geoorloofd om zwaardere cellen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, deze energie cellen gaan langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen . Wat de onkosten betreft kostentechnisch is dit buitengewoon aantrekkelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. In plaats van een splinternieuwe fietsaccu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kunt tevens nog eens rekenen op vele pluspunten. Als de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel niet meer te verkrijgen is, kunt u de fietsaccu bij fiets-accu.nl ook met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Lanklaar: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt steeds belangrijker. Recyclen van onderdelen is hiermee uitermate voornaam. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u evenals een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw banksaldo zal verblijd zijn met accu revisie, ook het milieu wordt daar erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Lanklaar

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Lanklaar helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na pakweg drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Lanklaar is de moeite waard. De prijzen zijn enorm minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Lanklaar laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte energycellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Lanklaar een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Lanklaar

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Lanklaar voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we voortdurend duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Lanklaar

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven