Fiets accu revisie Leefdaal! Waarom een splinternieuwe accu bestellen in Leefdaal als het reviseren van een accu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Leefdaal kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze steeds populairder, natuurlijk ook in Leefdaal rijden er veel meer rond. Rijden met een elektrische fiets is gemakkelijk. Er hoeft zo goed als niet meer persoonlijk getrapt te worden en daardoor word je vaak minder uitgeput. Op de e-bike naar familie die in Leefdaal verblijven was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. De fiets accu helemaal vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Leefdaal voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog perfect. De prijzen worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door enkel hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met redelijke kracht, ook bij de ebike expert in Leefdaal. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Leefdaal met garantie

We starten ons stappenplan met een onderzoek om te bekijken of het mogelijk is of uw fietsaccu gereviseerd kan worden. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. We overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is denkbaar om sterkere batterijen te plaatsen dan die u in de versleten fiets accu had, deze batterijen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen . Wat de prijzen betreft kostentechnisch is dit buitengewoon verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Een aangenaam standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit niet meer te krijgen is, kunt u de fiets accu bij fiets-accu.nl met een gerust hart voorleggen. Fiets-accu.nl gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Leefdaal: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waar de toekomst van onze aarde heel belangrijk is. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor voortdurend belangrijker. Accurevisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een actieve bijdrage. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier erg blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Leefdaal

Het is aangenaam om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Leefdaal helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer kracht, net even wat meer power. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Leefdaal is de moeite waard. De kosten zijn fors minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Leefdaal laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Leefdaal een extra voordeel dus!

Accu revisie Leefdaal

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een flink bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Leefdaal voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die voorgaand niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we alsmaar duurzamer leven en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Leefdaal

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven