Fietsaccu revisie Leek! Accu reviseren elektrische fiets in Leek is eenvoudig en goedkoop.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Leek kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Leek maken gebruik van een elektrische e-bike. Het is behaaglijk om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. Omdat je veel minder levensenergie en dynamiek hoeft te verbruiken hou men het veelal langer vol. Op de fiets naar familie die in Leek gehuisvest zijn was vroeger te ver op de ebike, tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fiets accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk nagenoeg alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat plezier hebben van uw ebike.

Revisie fiets accu Leek voor ieder budget

Ingeval de accu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd moeten worden. Na jaren werkt de chip b.v. doorgaans nog uitstekend. De energie cellen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een andere accu met tamelijke vermogen, ook bij de ebike expert in Leek. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 125 en 500 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Leek met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of de fietsaccu geschikt is voor revisie. De onderdelen die bovendien werkbaar zijn, moeten we opnieuw hergebruiken. De klant bepaalt zelf welke cellen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. Het is geoorloofd om krachtigere energie cellen te plaatsen dan die u in de oude accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met hulp. De prijzen hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een aantrekkelijk plan om minder te betalen dan voor een nieuwe accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Alsook kunt u bij ons terecht indien uw accu helemaal niet meer verkrijgbaar is bij de producent van uw elektrische ebike. De mogelijkheid is groot dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Leek: Denk aan de natuur

We werken in een periode waar de toekomst van onze aarde extreem urgent is. Het recyclen van alles op aarde wordt daardoor alsmaar belangrijker. Accurevisie past goed bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ook een goede bijdrage. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw beurs wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Leek

Het is leuk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Leek helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na ongeveer drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Leek is de moeite waard. De tarieven zijn behoorlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Leek laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Leek een extra voordeel dus!

Accu revisie Leek

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle positief verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Leek voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die voorheen nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feest of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we doorlopend duurzamer werken en bewuster omgaan met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je zonder twijfel direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Leek

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven