Fiets accu revisie Lembeek! Waarom een nieuwe accu aanschaffen in Lembeek wanneer het reviseren van de fietsaccu extra voordelen heeft?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Lembeek kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze voortdurend populairder, zeker ook in Lembeek rijden er veel meer rond. Het is aangenaam om naar je werkplek te gaan met de elektrische ebike. Omdat je veel geringer aandrift en kracht hoeft toe te passen houd je het heel wat langer vol. Even gauw naar de winkel in Lembeek is voortaan gemakkelijk per ebike te doen, daar u vroeger soms met de trein hier naar toe ging. Hoe fijn het ook is om te fietsen met de elektrische fiets, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Lembeek voor ieder budget

Als de fietsaccu vernieuwd dient te worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de e-bikeook vernieuwd dienen te worden. De computer kan b.v. nog goed in orde zijn. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fiets accu. U bent minimaal 600 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met redelijke vermogen, ook bij de fiets expert in Lembeek. Door fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 450 Euro besparen, dit hangt wel af het merk fiets wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Lembeek met garantie

Is mijn accu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan bestuderen of het mogelijk is om uw fietsaccu te reviseren. Als dit mogelijk is zullen wij alle goede onderdelen bewaren. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is denkbaar om zwaardere energie cellen erin te zetten dan die u in de oude fietsaccu had, deze cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u veel verder fietsen met hulp. En dat alles voor een relatief beperkte meerprijs. Een aangenaam oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er straks veel meer voor terug te krijgen. Als de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat we die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Lembeek: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinig mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hiertoe uiterst voornaam. Het reviseren van de fietsaccu past uitstekend in dit plaatje. Elk onderdeel wat nog goed is, wordt hergebruikt. Hiermee maakt u niet uitsluitend uw bankrekening blij, maar eveneens onze aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Lembeek

Het is leuk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Lembeek helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer druk, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Lembeek is de moeite waard. De tarieven zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Lembeek laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Lembeek een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Lembeek

De onkosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Lembeek voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de afstand naar het werk of naar het station. Tevens gaan personen met mooi weer met de e-bike naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je logisch meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Lembeek

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven