Fiets accu revisie Leuth? Het reviseren van de accu in Leuth kan vaak op korte termijn gebeuren.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Leuth kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische fiets is nauwelijks meer weg te denken uit de straten van Leuth. Fietsen met een elektrische fiets is fijn. Er hoeft bijna niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je veel minder vermoeid. Op de fiets naar familie die in Leuth leven was vroeger te ver op de e-bike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Plus hoe behaaglijk het fietsen ook is met de elektrische e-bike, de accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. De fiets accu compleet vernieuwen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere manier, wij reviseren namelijk zo goed als alle accu’s. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Leuth voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik meestal nog in uitstekende staat. De cellen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een splinternieuwe fietsaccu met tamelijke vermogen, ook bij uw ebike specialist in Leuth. Door fiets-accu.nl de accu te laten reviseren kan u tussen de 125 en 300 Euro besparen, dit hangt wel af het merk e-bike wat u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Leuth met garantie

We beginnen onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die nog inzetbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. In de accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u zwaardere batterijen in uw fietsaccu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u daar door verder kunt fietsen en uw fietsaccu langer mee gaat. En dat alles voor een beperkte meerprijs. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Ingeval de accu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u die accu bij fiets-accu.nl met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om de accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Leuth: Denk aan de leefomgeving

De wereld wordt steeds belangrijker. Het hergebruiken van alles op aarde wordt daarom almaar belangrijker. Vanwege uw accu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden opnieuw gebruikt. Daardoor maakt u niet enkel uw bankrekening blij, maar eveneens onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Leuth

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Leuth helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan langere afstanden afleggen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, want na pakweg drie jaren wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Leuth is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Leuth laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Leuth een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Leuth

De prijzen voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je ruim beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Leuth voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de e-bike naar een verjaardag of naar een eethuis. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Leuth

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven