Fiets accu revisie Leuven? Ook de klanten uit Leuven zijn tevreden met onze accu revisie service!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Leuven kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische ebike is bijna niet meer weg te denken uit de straten in Leuven. Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische ebike. Omdat je minder levensenergie en dynamiek hoeft te verbruiken hou je het veel langer vol. Op de fiets naar familie die in Leuven verblijven was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. De fietsaccu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar is er ook een andere wijze, wij reviseren namelijk zo goed als iedere fietsaccu’s. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Leuven voor ieder budget

Wanneer de fiets accu niet meer werkt hoeft niet de hele e-bike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder snel. Na jaren werkt de computer b.v. vaak nog perfect. {Door uitsluitend de energie cellen te vervangen houd u de uitgave laag en vervang je enkel datgene wat echt vervangen moet worden.} Voor een nieuwe accu bij de lokale fietsenwinkel in Leuven dient u al gauw denken aan een hoofdsom groter dan €550,00. Afhankelijk van het type van uw elektrische fiets kunt bij ons tussen de 100 en 350 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Leuven met garantie

We starten onze vervolgstappen met een inspecteurschap om te zien of het mogelijk is of de fietsaccu gereviseerd kan worden. Wij zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog goed zijn. De klant bepaalt zelf welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de accu. Het is uw voorkeur of u krachtigere batterijen in uw fiets accu wilt dan wat u eerst had, het pluspunt is dat u daar door veel verder kunt fietsen en de fiets accu langer mee gaat. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit erg aantrekkelijk, u betaalt namelijk maar iets meer. Een verleidelijk idee om minder te betalen dan voor een nieuwe fietsaccu, maar er straks veel meer voor in de plaats te krijgen. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een zorgeloos hart aanbieden. De mogelijkheid is aanwezig dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Leuven: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze planeet zeer belangrijk is. Het omgaan met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Vanwege uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u alsmede uw steentje bij. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog praktisch zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Leuven

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Leuven helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kan langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Leuven is de moeite waard. De prijzen zijn flink minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Leuven laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde cellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Leuven een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Leuven

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Leuven voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al heel duurzaam bezig. Afstanden die eerst nauwelijks uitnodigend waren om met de fiets af te leggen worden nu alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je bewust voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode alvast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Leuven

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven