Fiets accu revisie Lexmond

Fiets accu revisie Lexmond. Reviseren fietsaccu Lexmond juist voor de beurs en het milieu, doorgaans net zo degelijk of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Lexmond kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!

Fiets accu revisie Lexmond

Sinds de elektrische fiets bestaat wordt deze steeds populairder, natuurlijk ook in Lexmond rijden er steeds meer rond. Het is fijn om te gaan werken met een elektrische ebike. Omdat je veel minder aandrift en dynamiek hoeft te gebruiken houd men het veeltijds langer vol. Op de ebike naar vrienden die in Lexmond wonen was vroeger te ver op de e-bike, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een nieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende methode die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Lexmond

Indien de accu vervangen dient te worden betekent dit  niet dat de verschillende onderdelen van de e-bikeook vervangen moeten worden. Na jaren werkt de computer b.v. doorgaans nog perfect. {Door slechts de cellen te vervangen houd u de uitgave gering en vervang je enkel dat wat echt vervangen dient te worden.} {Een splinternieuwe accu in Lexmond kost doorgaans boven de 600 Euro, dit is tevens afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij ons kan men tussen de 150 en 500 euro uitsparen door de fiets accu te laten reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Lexmond

Het 1e wat wij doen is kijken of uw accu geschikt is voor revisie. Als de eerste stap mogelijk is zullen we alle goede onderdelen aanhouden. In de fiets accu worden de cellen geplaatst die u er graag in wil hebben. Het is aan u of u sterkere cellen in uw accu wilt dan die u aanvankelijk had, de voordelen zijn dat u daar door verder kunt fietsen met support en uw accu langer mee gaat. En dat voor een relatief kleine prijs. Een mooi idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, maar er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Ook kunt u bij fiets-accu.nl terecht indien uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de fabrikant van uw elektrische fiets. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Lexmond: Denk aan het milieu

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee zeer voornaam. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u bovendien een juiste bijdrage. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal eforisch zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Accu revisie Lexmond

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Lexmond helpt u graag verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt langere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, aangezien na circa 3 jaar wordt de kans alsmaar groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Lexmond is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Lexmond laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Lexmond een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Lexmond

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een flink bedrag. Onderschikkend van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Indien de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Lexmond voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al enorm duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks leuk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig steeds vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de route naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer werken en bewuster omgaan met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je begrijpelijk gelijk kunnen fietsen. Doorgaans kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Lexmond

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven