Fiets accu revisie Lexmond? Ook onze klanten uit Lexmond zijn tevreden met onze accu revisie service!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Lexmond kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Lexmond maken gebruik van een elektrische e-bike. Rijden met een elektrische e-bike is fijn. Omdat je minder levensenergie en druk hoeft te gebruiken hou je het veel langer vol. Op de ebike naar familie die in Lexmond leven was vroeger te ver op de fiets, voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. En hoe heerlijk het rijden ook is met een elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een splinternieuwe fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle fiets accu’s. Daarmee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kunt u er weer jaren plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Lexmond voor ieder budget

Wanneer de fiets accu vernieuwd moet worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de fietsook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de elektronica b.v. vaak nog uitstekend. {Door uitsluitend de cellen te vernieuwen houd u de kosten gering en vervang je alleen dat wat echt vervangen moet worden.} U bent minimaal 525 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke vermogen, ook bij de ebike specialist in Lexmond. Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij ons tussen de 150 en 400 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Lexmond met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspectie om te kijken of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. De onderdelen die opnieuw inzetbaar zijn, moeten we nogmaals hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor cellen u geplaatst wilt hebben in uw accu. Het is aan u of u krachtigere batterijen in uw fietsaccu wilt dan wat u aanvankelijk had, het voordeel is dat u daar door verder kunt fietsen met support en de fiets accu langer mee gaat. En dat voor een relatief geringe meerprijs. Ten opzichte van een nieuwe fiets accu betaalt u dus een aanzienlijk lager bedrag, en u kan daarnaast nog eens rekenen op veel pluspunten. Indien de accu van de elektrische ebike niet meer leverbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Lexmond: Denk aan het milieu

Onze wereld wordt voortdurend belangrijker. Het recyclen van alles op de aardbol wordt daarom constant belangrijker. Vanwege de fiets accu door ons te laten reviseren draagt u tevens uw steentje bij. De cellen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het milieu wordt daar behoorlijk uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Lexmond

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Lexmond helpt u met genoegen verder. De afgelopen jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Lexmond is de moeite waard. De prijzen zijn behoorlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Lexmond laat de oude energiecellen logisch recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Lexmond een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Lexmond

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Lexmond voor de e-bike een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al heel duurzaam actief. Afstanden die eerder nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we voortdurend duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Lexmond

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Aanvullend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven