Fietsaccu revisie Liedekerke! Accu reviseren elektrische e-bike in Liedekerke is makkelijk en goedkoop.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Liedekerke kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Liedekerke maken gebruik van de elektrische fiets. Het is behaaglijk om op pad te gaan met de elektrische ebike. Doordat je geringer levensenergie en dynamiek hoeft te gebruiken hou je het heel wat langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een restauratie in Liedekerke te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto heen ging. En hoe prettig het fietsen ook is met de elektrische fiets, de accu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. Een andere accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers vrijwel alle accu’s. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Liedekerke voor ieder budget

Indien de accu vernieuwd moet worden betekent dit  niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vernieuwd moeten worden. Het omhulsel is bijvoorbeeld na lang gebruik doorgaans nog in goede staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door uitsluitend datgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; en wel de energie cellen van de fietsaccu. {Een splinternieuwe accu in Liedekerke kost doorgaans boven de 550 Euro, ook afhankelijk van de aantal Kwh.} Bij fiets-accu.nl kan men tussen de 125 en 450 euro besparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk ebike dat u bezit.

Fietsaccu revisie Liedekerke met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. Wij zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog prima zijn. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u gemonteerd wilt hebben in de accu. U kan tevens kiezen voor sterkere energie cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere energie cellen langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit voor een geringe meerprijs. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een aanzienlijk lagere prijs, en u kan immers nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Ingeval de fiets accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te krijgen is, kunt u die fiets accu bij ons ook met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Liedekerke: Denk aan de leefomgeving

Onze leefomgeving gaat ons allen aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daarom telkens belangrijker. Door uw fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Elk onderdeel dat nog degelijk is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook het milieu wordt hier erg uitgelaten van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Liedekerke

Het is fijn om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Liedekerke helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Liedekerke is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Liedekerke laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Liedekerke een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Liedekerke

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een elektrische fiets is dit een fors bedrag. Ondergeschikt van het merk en de staat van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Liedekerke voor de e-bike een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die vroeger nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden tegenwoordig alsmaar vaker overbrugd met de e-bike. B.v. de weg naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan personen met schitterend weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keus. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Liedekerke

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uitermate aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven