Fiets accu revisie Liempde. Hoeveel kan ik besparen door het reviseren van mijn fietsaccu in Liempde?

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Liempde kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer personen in Liempde maken gebruik van de elektrische e-bike. Het is prettig om naar je werkplek te gaan met de elektrische e-bike. Doordat je geringer energie en dynamiek hoeft te gebruiken houd je het veeltijds langer vol. Op de e-bike naar familie die in Liempde gehuisvest zijn was vroeger te ver , nu is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Hoe lekker het ook is om te rijden met uw elektrische e-bike, na een aantal jaren dient de fiets accu wel te worden vervangen. Het in zijn geheel vervangen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een duurzame en goedkope wijze waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Liempde voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. De chip kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De batterijen zijn vaak het enige wat vernieuwd moet worden, door dit uit te voeren werkt dat kostenbesparend. Voor een splinternieuwe fietsaccu bij uw lokale fietsenwinkel in Liempde dient u al gauw denken aan een (geld)som groter dan €475,00. Afhankelijk van het merk van uw fiets kunt bij ons tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Liempde met garantie

Is mijn fietsaccu te reviseren? De belangrijkste stap is dat we gaan kijken of het wel mogelijk is om de fietsaccu te reviseren. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. U bepaalt persoonlijk welke energie cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. Het is geoorloofd om krachtigere cellen te plaatsen dan die u in de oude fiets accu had, deze energie cellen gaan veel langer mee en daarmee kunt u langer fietsen met fiets ondersteuning. De uitgave hiervoor zijn relatief beperkt. Een aardig plan om minder uit te geven dan voor een splinternieuwe accu, echter er straks  meer voor in de plaats te krijgen. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische ebike in zijn geheel niet meer te krijgen is, kunt u deze accu bij ons ook met een onbezorgd hart beschikbaar stellen. Fiets-accu.nl doet er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Liempde: Denk aan het milieu

Het milieu gaat ons allen aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Het toekomstgericht hanteren met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Vanwege de fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. De energie cellen van uw fietsaccu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Liempde

Het is lekker om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Liempde helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je constant de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werkplek te gaan.

Maar niets is voor eeuwig, omdat na pakweg 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Liempde is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Liempde laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Liempde een extra voordeel dus!

Accu revisie Liempde

De prijzen voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Liempde voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al zeer duurzaam bezig. Afstanden die voorheen niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de rit naar het werk of naar het treinstation. Ook gaan personen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de fiets accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je weloverwogen voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter alvast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Liempde

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven