Fiets accu reviesie Lierop. Duurzaam en goedkoop de accu van uw elektrische fiets reviseren in Lierop.

Aan het kijken naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Lierop kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze telkens populairder, natuurlijk ook in Lierop rijden er steeds meer door de stad. Het is aangenaam om ergens op visite te gaan met een elektrische ebike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn veelal langer ingeval je eigenhandig moet trappen. Op de fiets naar vrienden die in Lierop verblijven was vroeger te ver op de ebike, nu is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een aantal jaren is het wel zo dat de accu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vernieuwen van de fiets accu is in dit geval een vaak gehoorde oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren immers bijna alle fietsaccu’s. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zult hebben.

Revisie fiets accu Lierop voor ieder budget

Ingeval de fietsaccu niet meer werkt hoeft niet de hele fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten minder snel. Het omhulsel is meestal na lange tijd vaak nog in goede staat. De prijzen worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vernieuwen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de accu. {Een nieuwe accu in Lierop kost doorgaans boven de 575 Euro, ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 400 Euro besparen, dit hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Lierop met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor energie cellen u geplaatst wil hebben in uw accu. U kan verder kiezen voor sterkere energie cellen als wat u hiervoor had, de accu gaat door deze sterkere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. En dit voor een relatief lage prijs. Daardoor betaalt u dus minder dan voor een nieuwe fietsaccu en krijgt er ook nog eens heel wat meer voor in de plaats. Als de accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl ongetwijfeld  welkom. Wij doen er alles aan om de fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Lierop: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hiermee buitengewoon belangrijk. Door de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u ongetwijfeld uw steentje bij. Alles dat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet enkel uw banksaldo zal blij zijn met accurevisie, ook de natuur wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Lierop

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Lierop helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je constant de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa drie jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Lierop is de moeite waard. De prijzen zijn enorm lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Lierop laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Lierop een extra voordeel dus!

Accu revisie Lierop

De onkosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Lierop voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al enorm duurzaam actief. Afstanden die vroeger niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de route naar het werk of naar het treinstation. Echter gaan personen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lente begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Lierop

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het kopen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven