Fietsaccu revisie Liessel? Accu reviseren elektrische e-bike in Liessel is makkelijk en kostenbesparend.

Op zoek naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Liessel kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen in Liessel maken gebruik van de elektrische e-bike. Fietsen met een elektrische e-bike is prettig. De kilometers die afgelegd kunnen worden zijn heel wat verder indien je persoonlijk moet trappen. Even gauw naar de winkel in Liessel is nu gemakkelijk per fiets te doen, daar u voorheen misschien met de trein hier naar toe ging. Plus hoe aangenaam het rijden ook is met de elektrische ebike, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Toch is er ook een andere manier, wij reviseren immers zo goed als iedere fiets accu’s. Een kostenbesparende werkwijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden kilometers fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Liessel voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu aan vervanging toe is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog prima in orde. Na jaren werkt de computer bijvoorbeeld vaak nog uitstekend. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de batterijen van de fietsaccu. U bent minstens 600 Euro kwijt voor een nieuwe accu met redelijke kracht, ook bij de ebike expert in Liessel. Door ons uw fietsaccu te laten reviseren kan u tussen de 100 en 250 Euro besparen, dat hangt wel af het merk e-bike die u in bezit heeft.

Fietsaccu revisie Liessel met garantie

Het eerste wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen herbruiken die nog degelijk zijn. In de fiets accu worden de cellen gemonteerd die u er graag in wil hebben. Het is mogelijk om zwaardere batterijen erin te zetten dan die u in de oude fiets accu had, die batterijen gaan veel langer mee en hiermee kunt u veel verder fietsen met support. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit heel interessant, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Een goed oordeel om minder te betalen dan voor een splinternieuwe fiets accu, maar er juist veel meer voor terug te krijgen. Ingeval de fiets accu van uw elektrische fiets niet meer verkrijgbaar is, bent u bij ons ook  welkom. De kans is groot dat wij deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Liessel: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we zuinigjes mee omgaan. Recyclen van onderdelen is hierbij zeer voornaam. Door uw accu door ons te laten reviseren draagt u immers uw steentje bij. Alle onderdelen van de accu die nog bruikbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw portemonnee wordt hier zeer blij van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Liessel

Het is fijn om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Liessel helpt u graag verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk alsof je voortdurend de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor eeuwig, want na pakweg 3 jaren wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Liessel is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Liessel laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Liessel een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Liessel

De kosten voor een andere accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een gigantisch bedrag. Afhankelijk van het merk en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waarmee je ruim beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je fiets accu is weer helemaal als nieuw met als voordeel de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Liessel voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuze.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de automobiel ben je al volstrekt duurzaam bezig. Afstanden die eerder nauwelijks aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de e-bike. Bijvoorbeeld de rit naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan personen met aardig weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetcafé. 

Dat helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je doelbewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door bijna niet met de auto te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Liessel

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven