Fiets accu revisie Lisse. Het reviseren van een accu in Lisse kan normaliter op korte termijn plaatsvinden.

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Lisse kan nagenoeg alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische e-bike is bijna niet meer weg te denken uit de straten van Lisse. Het is gemakkelijk om te gaan werken met een elektrische e-bike. Er hoeft nagenoeg niet meer eigenhandig getrapt te worden en daarbij word je vaak minder uitgeput. Het is nu mogelijk om bijvoorbeeld naar een restaurant in Lisse te fietsen waar u voorheen uitsluitend met de wagen naar toe ging. En hoe plezant het rijden ook is met een elektrische e-bike, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een nieuwe accu lijkt op dat moment de enige oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende handelswijze die beter is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Lisse voor ieder budget

Als de fietsaccu nauwelijks meer werkt hoeft niet de hele ebike vervangen te worden, de overige onderdelen slijten minder hard. Het omhulsel is meestal na lang gebruik dikwijls nog in uitstekende staat. De tarieven worden bij fiets-accu.nl zo laag mogelijk gehouden door uitsluitend hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; namelijk de energie cellen van de fiets accu. U bent minstens 575 Euro kwijt voor een nieuwe fietsaccu met tamelijke kracht, ook bij de ebike specialist in Lisse. Bij ons kan men tussen de 100 en 350 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het merk ebike wat u bezit.

Fietsaccu revisie Lisse met garantie

We starten ons stappenplan met een controle om te zien of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. Als dit mogelijk is zullen we alle bruikbare onderdelen aanhouden. U bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fiets accu. U kunt ook kiezen voor krachtigere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze zwaardere batterijen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de onkosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder verleidelijk, u betaalt immers maar ietwat meer. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Als de fietsaccu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij ons ook  welkom. Wij doen er alles aan om die fiets accu  voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Lisse: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de aardbol wordt daardoor telkens belangrijker. Accurevisie past goed bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u ook een juiste bijdrage. Alle onderdelen van de fietsaccu die nog nuttig zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet alleen uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Lisse

Het is heerlijk om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Lisse helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je permanent de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat steun krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, aangezien na ongeveer drie jaren wordt de kans constant groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Lisse is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Lisse laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgeleefde energycellen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Lisse een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Lisse

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom hartstikke als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Lisse voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die voorgaand bijna niet interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan mensen met schitterend weer met de elektrische fiets naar een feestje of naar een eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je vanzelfsprekend direct kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Lisse

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven