Fiets accu revisie Lith? Reviseren fietsaccu voor bijna alle merken fietsen in Lith.

Op zoek naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Lith kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer mensen uit Lith maken gebruik van de elektrische e-bike. Rijden met een elektrische ebike is lekker. De afstanden die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer als je eigenhandig moet trappen. Op de ebike naar vrienden die in Lith wonen was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische ebike. Hoe plezant het ook is om te rijden met de elektrische ebike, na een aantal jaren moet de fiets accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende procedure die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Lith voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu oud is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. {Door uitsluitend de energie cellen te vernieuwen houd u de prijs laag en vervang je uitsluitend dat wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Lith moet u al vlug denken aan een bedrag hoger dan €500,00. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij ons tussen de 100 en 500 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Lith met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die opnieuw werkbaar zijn, moeten we wederom hergebruiken. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw accu. Het is mogelijk om sterkere energie cellen erin te zetten dan die u in de gedateerde accu had, deze cellen gaan langer mee en daarmee kunt u verder fietsen met ondersteuning. Wat de kosten betreft kosten techinsch gezien is dit bijzonder interessant, u betaalt namelijk maar iets meer. Hiermee betaalt u dus minder dan voor een splinternieuwe accu en krijgt er ook nog eens vaak meer voor in de plaats. Wanneer de fietsaccu van uw merk elektrische fiets in zijn totaliteit ook niet meer te krijgen is, kunt u deze fietsaccu bij fiets-accu.nl met een gerust hart voorleggen. De kans is groot dat we deze nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Lith: Denk aan het milieu

We leven in een periode waar de toekomst van onze aarde uitermate belangrijk is. Het toekomstgericht omgaan met alles dat wij consumeren staat erg hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. De cellen van uw fietsaccu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden meegenomen. Daardoor maakt u niet louter uw bankrekening blij, maar ook onze aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Lith

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Lith helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de verkoop van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer kracht, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, want na pakweg drie jaar wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Lith is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Lith laat de oude energiecellen logisch recyclen door een goedgekeurd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvoor er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de overige onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Lith een bijkomend voordeel dus!

Accu revisie Lith

De kosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waarmee je wijd beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom hartstikke als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Lith voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de auto ben je al volledig duurzaam bezig. Afstanden die voordien bijna niet leuk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de weg naar het werk of naar het station. Daarnaast gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een feestje of naar een eetcafé. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Lith

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een lekker gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven