Fiets accu revisie Loenen. Waarom een splinternieuwe accu bestellen in Loenen als het reviseren van de fietsaccu veel meer voordelen heeft?

Op zoek naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Loenen kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Die elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Loenen. Fietsen met een elektrische fiets is prettig. De km die afgelegd kunnen worden zijn veelal langer wanneer je persoonlijk moet trappen. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een restaurant in Loenen te fietsen waar u vroeger uitsluitend met de auto naar toe ging. Na een paar jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische ebike aan vervanging toe is. De accu helemaal vervangen lijkt de enige uitkomst te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Een kostenbesparende werkwijze die goed is voor het milieu en waar u ook nog eens duizenden km fietsplezier van zal hebben.

Revisie fiets accu Loenen voor ieder budget

Op het moment dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste ebike onderdelen nog perfect in orde. De cassette is meestal na lang gebruik doorgaans nog in uitstekende staat. De batterijen zijn meestal het enige wat vervangen dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. {Een splinternieuwe accu in Loenen kost doorgaans boven de 575 Euro, mede afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw fiets kunt bij ons tussen de 150 en 500 Euro besparen door bij ons uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Loenen met garantie

Het 1e wat wij checken is kijken of uw fietsaccu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we nogmaals hergebruiken. We overleggen meestal met u wat voor batterijen u gemonteerd wilt hebben in uw fiets accu. U kunt bovendien kiezen voor sterkere cellen als die u hiervoor had, de fiets accu gaat door deze sterkere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding beperkt. Een goed idee om minder uit te geven dan voor een nieuwe accu, echter er juist  meer voor terug te krijgen. Ingeval de fietsaccu van uw elektrische ebike niet meer verkrijgbaar is, bent u bij fiets-accu.nl zeker van harte welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om de accu te reviseren.

Fiets accu reviseren Loenen: Denk aan het milieu

Onze aarde wordt alsmaar belangrijker. Duurzaam omgaan met materialen is hiermee buitengewoon voornaam. Accurevisie past prima bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u ongetwijfeld een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden meegenomen in de revisie. Niet enkel uw banksaldo zal gelukkig zijn met accu revisie, ook het leefmilieu wordt daar behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Loenen

Het is lekker om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Loenen helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te kopen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Loenen is de moeite waard. De tarieven zijn fors lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Loenen laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de versleten batterijen van de accu vernieuwen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu eenvoudig behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius normaliter groter zal zijn. Fiets accu reviseren Loenen een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Loenen

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een behoorlijk bedrag. Ondergeschikt van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie enorme kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek positief verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waarmee je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer helemaal als nieuw met als plus de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Loenen voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Wanneer je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerder niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het station. Echter gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eethuis. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de fiets accu dan ook een uitstekende keuze. Hiermee kies je bewust voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Tweemaal voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Ingeval de lente begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een prima idee om de e-bike in de winter vast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Loenen

Het reviseren van de elektrische fiets accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een zalig gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven