Fiets accu revisie Loosdrecht? Waarom een nieuwe accu aankopen in Loosdrecht wanneer het reviseren van een accu extra voordelen heeft?

Aan het kijken naar een geschikt bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Loosdrecht kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Steeds meer consumenten in Loosdrecht maken gebruik van een elektrische fiets. Het is behaaglijk om te reizen met de elektrische e-bike. Omdat je veel minder aandrift en dynamiek hoeft toe te passen houd men het veeltijds langer vol. Het is nu mogelijk om onder andere naar een eetcafé in Loosdrecht te fietsen waar u eerder alleen met de auto heen ging. Plus hoe plezierig het fietsen ook is met een elektrische fiets, de fiets accu moet na een aantal jaren wel vernieuwt worden. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fiets accu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Loosdrecht voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu aan vervanging toe is, zijn de meeste ebike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog perfect. {Door slechts de batterijen te vervangen houd u de uitgave gering en vervang je alleen dat wat werkelijk vervangen moet worden.} Voor een splinternieuwe fiets accu bij uw lokale fietsenwinkel in Loosdrecht dient u al vlug denken aan een bedrag groter dan €475,00. Afhankelijk van het merk van uw ebike kunt bij ons tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Loosdrecht met garantie

Is het mogelijk om uw fietsaccu te reviseren? De eerste stap is dat we gaan bekijken of het wel mogelijk is om uw accu te reviseren. De onderdelen die nog bruikbaar zijn, zullen we wederom hergebruiken. In de fietsaccu worden de batterijen geplaatst die u er gaarne in wil hebben. U kan daarnaast kiezen voor zwaardere energie cellen als die u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze krachtigere batterijen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. Wat de kosten betreft kostentechnisch is dit heel aantrekkelijk, u betaalt immers maar iets meer. In plaats van een nieuwe fietsaccu betaalt u dus een lagere prijs, en u kan tevens nog eens rekenen op een heleboel pluspunten. Alsook kunt u bij ons terecht wanneer uw accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. Wij doen er alles aan om deze fietsaccu alsnog voor u te reviseren.

Fiets accu reviseren Loosdrecht: Denk aan de natuur

We leven in een tijdperk waar de vooruitzichten van onze aarde uiterst belangrijk is. Duurzaam omgaan met onderdelen is hiertoe zeer voornaam. Accu revisie past perfect bij dit tijdsbeeld, hiermee levert u immers een juiste bijdrage. Elk onderdeel wat nog prima is, wordt hergebruikt. Niet alleen uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier behoorlijk blijgestemd van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Loosdrecht

Het is heerlijk om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Loosdrecht helpt u met genoegen verder. De vorige jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je continu de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kan langere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werk te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na pakweg 3 jaar wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een andere accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Loosdrecht is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Loosdrecht laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een goedgekeurd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu eenvoudig gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de fiets accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius meestal groter zal zijn. Fiets accu reviseren Loosdrecht een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Loosdrecht

De onkosten voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot boven de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een enorm bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de conditie van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 €. Waar je ruim onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is weer compleet als nieuw met als pluspunt de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Loosdrecht voor de elektrische fiets een heel erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Ingeval je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die vroeger nauwelijks interessant waren om met de fiets af te leggen worden momenteel steeds meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met fijn weer met de elektrische fiets naar een feest of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we continu duurzamer leven en bewuster omspringen met de wereld is het reviseren van de accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al spaarzaam op het milieu door nauwelijks met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je zonder twijfel gelijk kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een goed idee om de elektrische fiets in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw e-bike rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Loosdrecht

Het reviseren van de ebike accu is een uiterst aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomstig voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven