Fiets accu revisie Lovenjoel! Reviseren fietsaccu Lovenjoel beter voor uw portemonnee en het leefmilieu, meestal net zo aantrekkelijk of ook beter dan een nieuwe!

Op zoek naar een goed bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Lovenjoel kan vrijwel alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


De elektrische ebike is niet meer weg te denken uit de straten van Lovenjoel. Het is leuk om ergens op visite te gaan met de elektrische fiets. Omdat je minder energie en kracht hoeft toe te passen hou je het veelal langer vol. Op de fiets naar familie die in Lovenjoel wonen was vroeger te ver , tegenwoordig is het weliswaar te doen door gebruik te maken van de elektrische fiets. En hoe gemakkelijk het rijden ook is met de elektrische fiets, de fietsaccu dient na een aantal jaren wel vervangen worden. De accu compleet vernieuwen lijkt de enige oplossing te zijn. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk uw fiets accu in veel gevallen reviseren. Daarmee bespaart u dikwijls geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat plezier hebben van uw e-bike.

Revisie fiets accu Lovenjoel voor ieder budget

Als de accu vervangen dient te worden betekent dat nog niet dat de afwijkende onderdelen van de ebikeook vernieuwd dienen te worden. Na jaren werkt de chip b.v. vaak nog uitstekend. {Door enkel de energie cellen te vervangen houd u de prijs gering en vervang je enkel dat wat werkelijk vervangen dient te worden.} {Een nieuwe fiets accu in Lovenjoel kost doorgaans boven de 575 Euro, dit is tevens afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 100 en 250 euro bezuinigen door de accu te reviseren, dit hangt wel af van het type elektrische ebike wat u heeft.

Fietsaccu revisie Lovenjoel met garantie

Wij starten ons stappenplan met een onderzoek om te zien of het mogelijk is of de fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. De klant bepaalt persoonlijk welke cellen u gemonteerd wilt hebben in de fietsaccu. U kan daarnaast kiezen voor krachtigere energie cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze sterkere cellen langer mee en uw actieradius wordt groter. En dat voor een geringe meerprijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een splinternieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht als uw fiets accu helemaal niet meer leverbaar is bij de producent van uw elektrische e-bike. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Lovenjoel: Denk aan de natuur

Onze leefomgeving gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Het omgaan met alles dat wij toepassen staat hoog op de agenda. Het reviseren van de fietsaccu past perfect in dit plaatje. De batterijen van uw accu worden vervangen, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet slechts uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Lovenjoel

Het is plezierig om op pad te gaan met je elektrische fiets. Fiets accu revisie Lovenjoel helpt u met genoegen verder. De voorbi gaandej jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je aldoor de wind van voor hebt. Het fietsen wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je werkplek te fietsen.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na ongeveer drie jaar wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te kopen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Lovenjoel is de moeite waard. De kosten zijn aanzienlijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Lovenjoel laat de oude energiecellen vanzelfsprekend recyclen door een gerenommeerd recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw fiets na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte batterijen van de accu vervangen door nieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de oude accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius vaak groter zal zijn. Fiets accu reviseren Lovenjoel een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Lovenjoel

De kosten voor een andere accu kunnen in enkele gevallen oplopen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Onderschikkend van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie flinke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als de controle bevorderlijk verloopt en de accu geschikt is voor revisie, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is wederom volledig als nieuw met als pluspunt de bijkomende actieradius. Hiermee wordt accu revisie Lovenjoel voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de automobiel ben je al geweldig duurzaam bezig. Afstanden die voorgaand bijna niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Bijvoorbeeld de afstand naar het werk of naar het treinstation. Tevens gaan mensen met aardig weer met de e-bike naar een verjaardag of restaurant. 

Dat helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een prima keuze. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de elektrische fiets nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een goed idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Lovenjoel

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke mogelijkheid. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens groter zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven