Fiets accu revisie Maarn. Wat kan ik besparen met het reviseren van mijn accu in Maarn?

Op zoek naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Maarn kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze voortdurend meer verkocht, natuurlijk ook in Maarn rijden er steeds meer door de stad. Rijden met een elektrische ebike is gemakkelijk. Er hoeft vrijwel niet meer persoonlijk getrapt te worden en daarbij word je veel minder vermoeid. Op de e-bike naar vrienden die in Maarn verblijven was vroeger te ver , voortaan is het wel te doen door gebruik te maken van de elektrische e-bike. Na een paar jaren is het wel zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vernieuwing toe is. Een andere fietsaccu lijkt op dat ogenblik de enige oplossing. Gelukkig hoeft dit lang niet altijd zo te zijn, wij reviseren namelijk bijna alle fiets accu’s. Een duurzame en goedkope manier waar u nog jaren genot van zal hebben.

Revisie fiets accu Maarn voor ieder budget

Ingeval de accu nauwelijks meer werkt hoeft niet de complete fiets vervangen te worden, de andere onderdelen slijten veel minder hard. De behuizing kan b.v. nog prima in orde zijn. De batterijen zijn meestal het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit te doen werkt dat kostenbesparend. Voor een nieuwe fiets accu bij de lokale fietsenwinkel in Maarn dient u al snel denken aan een bedrag hoger dan €525,00. Afhankelijk van het type van uw e-bike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 250 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Maarn met garantie

Wij beginnen ons stappenplan met een inspecteurschap om te bekijken of het mogelijk is of uw fiets accu gereviseerd kan worden. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen meenemen die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u geplaatst wil hebben in uw accu. U kunt ook kiezen voor krachtigere energie cellen als wat u hiervoor had, de fietsaccu gaat door deze zwaardere energie cellen veel langer mee en uw bereik wordt groter. Wat de prijzen betreft kosten techinsch gezien is dit heel verleidelijk, u betaalt namelijk maar enigszins meer. Ten opzichte van een nieuwe accu betaalt u dus een lager bedrag, en u kunt immers nog eens rekenen op veel voordelen. Daarnaast kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw accu compleet niet meer verkrijgbaar is bij de fabrikant van uw elektrische e-bike. Fiets-accu.nl gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Maarn: Denk aan de natuur

De natuur gaat ons allemaal aan en daar willen we spaarzaam mee omgaan. Het hergebruiken van alles op de wereld wordt daardoor almaar belangrijker. Vanwege de fietsaccu door fiets-accu.nl te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. De cellen van uw accu worden vernieuwd, maar zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portefeuil wordt hier zeer gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Maarn

Het is plezierig om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Maarn helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen snel toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je steeds de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer aandrift, net even wat meer uithoudingsvermogen. Je kan grotere afstanden rijden, sneller op de gewenste plek zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je baan te fietsen.

Maar niets is voor eeuwig, aangezien na pakweg 3 jaren wordt de kans steeds groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Maarn is de moeite waard. De bedragen zijn flink lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Maarn laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een gerenommeerd verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw e-bike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er aanvankelijk grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de afgetrapte cellen van de accu vervangen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Maarn een extra voordeel dus!

Accu revisie Maarn

De kosten voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Onderschikkend van het merk en de conditie van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Ingeval het vooronderzoek gunstig verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waar je flink onder het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je accu is wederom helemaal als nieuw met als plus de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Maarn voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de wagen ben je al volstrekt duurzaam actief. Afstanden die eerst niet aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar vaker overbrugd met de elektrische fiets. B.v. de afstand naar het werk of naar het treinstation. Bovendien gaan personen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we steeds duurzamer werken en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keuze. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al zuinig op het milieu door niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lente begint wil je vanzelfsprekend meteen kunnen fietsen. Dikwijls kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een uitstekend idee om de elektrische fiets in de winter vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter veel korter is als in de lente. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zult fietsen. In de winterperiode jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je startklaar bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Maarn

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven