Fiets accu revisie Maasbracht! Reviseren accu Maasbracht prima voor de portemonnee en het milieu, dikwijls net zo goed of zelfs beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een goedkope firma voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Maasbracht kan bijna alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische ebike is uitgevonden wordt deze steeds vaker verkocht, zeker ook in Maasbracht rijden er veel meer rond. Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische ebike. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn heel wat verder ingeval je persoonlijk moet trappen. Het is nu voorstelbaar om onder andere naar een gelegenheid in Maasbracht te fietsen waar u eerder enkel met de wagen naar toe ging. Na een aantal jaren is het weliswaar zo dat de fietsaccu van uw elektrische fiets aan vervanging toe is. Het in zijn totaal vernieuwen van de accu is in deze situatie een veel gehoorde oplossing. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers uw accu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u veel geld, denkt u aan de toekomst van de planeet en kan u er weer heel wat tegenaan met uw e-bike.

Revisie fiets accu Maasbracht voor ieder budget

Op het moment dat uw fiets accu oud is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog goed in orde. Na jaren werkt de elektronica bijvoorbeeld vaak nog goed. De batterijen zijn dikwijls het enige wat vernieuwd dient te worden, door dit uit te voeren werkt dit kostenbesparend. U bent minstens 525 Euro kwijt voor een andere fietsaccu met redelijke vermogen, ook bij uw ebike specialist in Maasbracht. Bij fiets-accu.nl kunt u tussen de 125 en 450 euro besparen door de accu te reviseren, dat hangt wel af van het merk fiets wat u bezit.

Fietsaccu revisie Maasbracht met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of uw fietsaccu geschikt is voor revisie. We zullen tijdens het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen meestal met u wat voor energie cellen u gemonteerd wilt hebben in uw accu. Het is uw keuze of u zwaardere cellen in uw accu wilt dan wat u eerst had, de voordelen zijn dat u hiermee verder kunt fietsen met support en uw fiets accu langer mee gaat. En dit alles voor een lage meerprijs. Een goed oordeel om minder uit te geven dan voor een nieuwe fiets accu, echter er juist  meer voor in de plaats te krijgen. Als de accu van uw merk elektrische fiets in zijn geheel ook niet meer te verkrijgen is, kunt u deze fiets accu bij fiets-accu.nl met een zorgeloos hart beschikbaar stellen. De mogelijkheid is aanwezig dat wij die nog kunnen reviseren.

Fiets accu reviseren Maasbracht: Denk aan de natuur

Het milieu gaat ons allemaal aan en daar willen we economisch mee omgaan. Recyclen van benodigdheden is hierbij uitermate voornaam. Vanwege uw fietsaccu door ons te laten reviseren draagt u bovendien uw steentje bij. Alle onderdelen die nog inzetbaar zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet alleen uw portemonnee wordt hier heel gelukkig van, ook moeder aardbol. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Maasbracht

Het is heerlijk om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Maasbracht helpt u graag verder. De afgelopen jaren is de verkoop van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het namelijk of je steeds de wind van voor hebt. Het rijden wordt eenvoudig veel leuker als je wat support krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste plaats zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch actief als je in plaats van de auto de elektrische fiets gebruikt om bijvoorbeeld naar je werk te gaan.

Maar niks is voor eeuwig, omdat na pakweg drie jaren wordt de kans telkens groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een forse investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Maasbracht is de moeite waard. De tarieven zijn aanmerkelijk minder dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Maasbracht laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst zorgvuldig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude 18650 batterijen van de accu vernieuwen door splinternieuwe, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de accu revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius doorgaans groter zal zijn. Fiets accu reviseren Maasbracht een bijkomstig voordeel dus!

Accu revisie Maasbracht

De prijzen voor een nieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de €600. In verhouding tot de nieuwwaarde van een e-bike is dit een aanzienlijk bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenplaatje tussen de 250-400 Euro. Waarmee je flink beneden het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is wederom compleet als nieuw met als plus de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Maasbracht voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keus.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al geweldig duurzaam actief. Afstanden die eerst niet aantrekkelijk waren om met de fiets af te leggen worden heden steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de route naar het werk of naar het station. Echter gaan personen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of naar een restaurant. 

Dit helpt mee om de uitstoting van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omspringen met de aardbol is het reviseren van de accu dan ook een uitstekende keus. Hiermee kies je opzettelijk voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door niet met de auto te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens de onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de voorjaarstijd begint wil je natuurlijk gelijk kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Uitgerekend daarom is het een prima idee om de e-bike in de winterperiode vast weer helemaal in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter vermoedelijk nooit of nauwelijks op zal fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het nieuwe fiets seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Maasbracht

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke keus. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een heerlijk gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven