Fiets accu reviesie Maaseik? Duurzaam en goedkoop de accu van uw ebike reviseren in Maaseik.

Aan het kijken naar een bekwaam bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Maaseik kan zowat alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Sinds de elektrische e-bike is uitgevonden wordt deze onophoudelijk populairder, zeker ook in Maaseik rijden er steeds meer rond. Het is lekker om ergens op bezoek te gaan met de elektrische ebike. Doordat je veel geringer aandrift en kracht hoeft te verbruiken houd je het veelal langer vol. Even gauw naar de stad in Maaseik is nu eenvoudig per fiets te doen, daar u eerst misschien met de trein hier naar toe ging. Hoe gemakkelijk het ook is om te rijden met uw elektrische fiets, na een aantal jaren dient de accu wel te worden vervangen. Een andere accu lijkt op dat moment de enige uitkomst. Maar dat is niet het geval, wij kunnen namelijk de fietsaccu in veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer heel wat tegenaan met uw fiets.

Revisie fiets accu Maaseik voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw accu versleten is, zijn de meeste e-bike onderdelen nog uitstekend in orde. Na jaren werkt de chip bijvoorbeeld doorgaans nog uitstekend. {Door slechts de energie cellen te vervangen houd u de prijs gering en vervang je uitsluitend dat wat effectief vervangen moet worden.} {Een splinternieuwe accu in Maaseik kost meestal boven de 600 Euro, dit is ook afhankelijk van de hoeveelheid Kwh.} Afhankelijk van het type van uw elektrische ebike kunt bij fiets-accu.nl tussen de 150 en 350 Euro besparen door bij ons uw fietsaccu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Maaseik met garantie

Het 1e wat wij doen is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. De onderdelen die bovendien bruikbaar zijn, moeten we weer hergebruiken. U bepaalt persoonlijk welke batterijen u geplaatst wilt hebben in de fietsaccu. U kan bovendien kiezen voor zwaardere cellen als die u hiervoor had, de accu gaat door deze krachtigere energie cellen veel langer mee en uw actieradius wordt groter. De onkosten hiervoor zijn naar verhouding minimaal. Een aardig standpunt om minder te betalen dan voor een nieuwe fiets accu, maar er juist veel meer voor in de plaats te krijgen. Indien de accu van de elektrische ebike niet meer beschikbaar is, bent u bij fiets-accu.nl toch van harte welkom. Ons gaat het vrijwel zeker lukken om deze te reviseren.

Fiets accu reviseren Maaseik: Denk aan de leefomgeving

We werken in een tijd waar de vooruitzichten van onze planeet hoog in het vaandel staat. Duurzaam omgaan met benodigdheden is hiermee erg voornaam. Accurevisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u zeker een juiste bijdrage. Alles wat nog goed is, wordt hergebruikt. Niet louter uw banksaldo zal gelukkig zijn met accurevisie, ook het leefmilieu wordt hier erg vrolijk van. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Maaseik

Het is fijn om op pad te gaan met de elektrische fiets. Fiets accu revisie Maaseik helpt u graag verder. De voorbi gaandej jaren is de afzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het of je altijd de wind van voor hebt. Het fietsen wordt gewoon veel leuker als je wat ondersteuning krijgt, net even meer dynamiek, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden fietsen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te gaan.

Maar niets is voor de eeuwigheid, omdat na circa drie jaren wordt de kans continu groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niks anders op te zitten dan een nieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Maaseik is de moeite waard. De prijzen zijn aanmerkelijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Maaseik laat de oude energiecellen uiteraard recyclen door een erkend verwerkingsbedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Alvorens er over gegaan kan worden op de accu revisie dient er eerst grondig gekeken moeten worden naar de acculader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de verschillende onderdelen van de accu gewoon gespaard blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de revisie veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius in de meeste gevallen groter zal zijn. Fiets accu reviseren Maaseik een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Maaseik

De onkosten voor een nieuwe accu kunnen in sommige gevallen stijgen tot boven de €600. In verhouding tot de nieuwprijs van een elektrische fiets is dit een enorm bedrag. Afhankelijk van het merk fiets en de toestand van de accu kan revisie behoorlijke kostenvoordelen met zich meebrengen.

Als het vooronderzoek bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 Euro. Waar je wijd onder het bedrag blijft van een splinternieuwe accu. Je accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de toegevoegde actieradius. Hiermee wordt accu revisie Maaseik voor de elektrische fiets een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Indien je gebruik maakt van de e-bike als vervanging van de wagen ben je al volledig duurzaam actief. Afstanden die voordien nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nou alsmaar meer overbrugd met de elektrische fiets. Onder andere de weg naar het werk of naar het station. Tevens gaan mensen met aantrekkelijk weer met de elektrische fiets naar een feestje of eetgelegenheid. 

Dat helpt mee om de uitstoot van schadelijke gassen tegen te gaan. In het huidige tijdperk waarin we constant duurzamer leven en bewuster omgaan met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een perfecte keus. Hiermee kies je moedwillig voor het recyclen van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door bijna niet met de automobiel te gaan, aan de andere kant hergebruik je ook nog eens onderdelen. Dubbel voordeel dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Wanneer de lentetijd begint wil je logisch direct kunnen fietsen. Vaak kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Juist daarom is het een uitstekend idee om de e-bike in de winterperiode vast weer volledig in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de winter heel wat korter is als in de lente. Ook mis je de fiets dan niet omdat je er in de winter waarschijnlijk niet of nauwelijks op zult fietsen. In de winter jouw elektrische fiets rijklaar maken zorgt daarvoor dat je paraat bent voor het splinternieuwe  seizoen!

Voordelig en duurzaam fietsen Maaseik

Het reviseren van de ebike accu is een uitermate aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aankopen van een splinternieuwe fiets accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Bijkomend voordeel is dat de actieradius van de accu in veel gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een aangenaam gevoel weer de weg op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven