Fiets accu revisie Maasland! Reviseren fietsaccu Maasland prima voor de beurs en het leefmilieu, doorgaans net zo degelijk of ook beter dan een splinternieuwe!

Aan het kijken naar een goedkoop bedrijf voor het reviseren van uw accu?  Dan bent u bij fiets-accu.nl aan het juiste adres! Fiets accu reviseren Maasland kan haast alle soorten fiets accu’s v.a. 2010 reviseren!


Een elektrische e-bike is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Maasland. Rijden met een elektrische e-bike is prettig. De kilometers die gefietst kunnen worden zijn veelal langer als je persoonlijk moet trappen. Even vlug naar de winkel in Maasland is voortaan eenvoudig met de fiets te doen, daar u vroeger mogelijkerwijs met de trein hier naar toe ging. Na een paar jaren is het wel zo dat de fiets accu van uw elektrische e-bike aan vernieuwing toe is. Het in zijn geheel vervangen van de fietsaccu is in dit geval een veel gehoorde uitkomst. Maar dat is niet altijd het geval, wij kunnen immers de fiets accu in heel veel gevallen reviseren. Hiermee bespaart u vaak geld, denkt u aan de toekomst van de aarde en kunt u er weer jaren tegenaan met uw ebike.

Revisie fiets accu Maasland voor ieder budget

Op het ogenblik dat uw fietsaccu versleten is, zijn de meeste fiets onderdelen nog perfect in orde. De chip kan bijvoorbeeld nog uitstekend in orde zijn. De kosten worden bij fiets-accu.nl laag gehouden door alleen hetgene te vervangen wat aan vervanging toe is; en wel de batterijen van de fietsaccu. Voor een nieuwe accu bij uw lokale fietsenwinkel in Maasland moet u al snel denken aan een hoofdsom groter dan €500,00. Afhankelijk van het merk van uw elektrische fiets kunt bij fiets-accu.nl tussen de 125 en 300 Euro besparen door bij fiets-accu.nl uw accu te laten reviseren.

Fietsaccu revisie Maasland met garantie

Het eerste wat wij checken is kijken of de accu in aanmerking komt voor revisie. We zullen gedurende het reviseren de onderdelen opnieuw gebruiken die nog bruikbaar zijn. Wij overleggen in de meeste gevallen met u wat voor batterijen u gemonteerd wil hebben in uw accu. Het is aan u of u krachtigere cellen in uw accu wilt dan wat u in het begin had, het voordeel is dat u hiermee veel verder kunt fietsen met ondersteuning en de fietsaccu langer mee gaat. En dit alles voor een relatief kleine prijs. Daardoor spendeerd u dus minder dan voor een nieuwe fiets accu en krijgt er ook nog eens veel meer voor in de plaats. Alsook kunt u bij fiets-accu.nl terecht wanneer uw fiets accu helemaal niet meer beschikbaar is bij de producent van uw elektrische fiets. Ons gaat het in de meeste gevallen lukken om deze te voorzien van nieuwe batterijen.

Fiets accu reviseren Maasland: Denk aan de natuur

Onze aardbol wordt alsmaar belangrijker. Het hanteren met alles dat we verbruiken staat hoog op de agenda. Accu revisie past perfect bij dit huidige tijdsbeeld, hiermee levert u daarnaast een juiste bijdrage. Alle onderdelen die nog geschikt zijn, worden opnieuw gebruikt. Niet uitsluitend uw portefeuil wordt hier zeer blij van, ook moeder aarde. Tegenwoordig is het milieu alles!

Fietsaccu revisie
Accu revisie Maasland

Het is prettig om op pad te gaan met een elektrische fiets. Fiets accu revisie Maasland helpt u graag verder. De vorige jaren is de omzet van deze fietsen explosief toegenomen en dat is niet zo gek. Met een elektrische fiets voelt het alsof je aldoor de wind van voor hebt. Het rijden wordt gewoon veel leuker als je wat hulp krijgt, net even meer druk, net even wat meer power. Je kunt grotere afstanden afleggen, sneller op de gewenste locatie zijn en je bent ook nog eens heel ecologisch bezig als je in plaats van de wagen de elektrische fiets gebruikt om b.v. naar je job te fietsen.

Maar niks is voor de eeuwigheid, want na circa 3 jaar wordt de kans voortdurend groter dat je accu vervangen moet worden. Jarenlang leek er niets anders op te zitten dan een splinternieuwe accu te bestellen. Een flinke investering maar dat kan nu ook anders. Accu revisie Maasland is de moeite waard. De bedragen zijn aanzienlijk lager dan een nieuwe en je bent ook nog eens heel duurzaam bezig! Fiets accu revisie Maasland laat de oude energiecellen natuurlijk recyclen door een erkend recyclebedrijf.

Opnieuw meer plezier van uw ebike na revisie

Voordat er over gegaan kan worden op de accu revisie zal er eerst grondig gekeken moeten worden naar de oplader en de accu. Er moet technisch vastgesteld worden dat revisie mogelijk is en dat de accu hier nog geschikt voor is. Als dit het geval is worden de oude cellen van de accu vervangen door andere, waarbij de behuizing en de andere onderdelen van de accu gewoon behouden blijven.

Het is in de meeste gevallen zo dat je na de vervanging veel langer kunt fietsen met je nieuwe accu dan met de originele accu. De technologie is de laatste jaren enorm vooruitgegaan waardoor de actieradius dikwijls groter zal zijn. Fiets accu reviseren Maasland een aanvullend voordeel dus!

Accu revisie Maasland

De prijzen voor een splinternieuwe accu kunnen in enkele gevallen stijgen tot over de 600 Euro. In verhouding tot de nieuwprijs van een e-bike is dit een fors bedrag. Afhankelijk van het merk en de staat van de accu kan revisie aanzienlijk kostenvoordelen met zich meebrengen.

Wanneer de controle bevorderlijk verloopt en de accu te reviseren valt, kun je hierbij denken aan een kostenpost tussen de 250-400 €. Waar je flink beneden het bedrag blijft van een nieuwe accu. Je fiets accu is weer hartstikke als nieuw met als voordeel de extra actieradius. Hiermee wordt accu revisie Maasland voor de e-bike een erg aantrekkelijke keuzemogelijkheid.

Duurzaam fietsen

Als je gebruik maakt van de elektrische fiets als vervanging van de auto ben je al zeer duurzaam actief. Afstanden die eerst nauwelijks aanlokkelijk waren om met de fiets af te leggen worden nu steeds vaker overbrugd met de elektrische fiets. Zoals de rit naar het werk of naar het treinstation. Daarnaast gaan mensen met goed weer met de elektrische fiets naar een verjaardag of eetgelegenheid. 

Dit helpt mee om de emissie van schadelijke gassen tegen te gaan. In de huidige tijd waarin we aldoor duurzamer werken en bewuster omspringen met de aarde is het reviseren van de e-bike accu dan ook een goede keus. Hiermee kies je weloverwogen voor het hergebruiken van onderdelen. Het is dus fijn om elektrisch te fietsen met een gereviseerde accu.

Aan de ene kant ben je al economisch op het milieu door nauwelijks met de wagen te gaan, aan de andere kant recycling je ook nog eens de onderdelen. Dubbel pluspunt dus!

Goed voorbereid op het seizoen

Als de lentetijd begint wil je uiteraard gelijk kunnen fietsen. Meestal kom je er dan pas achter dat de e-bike nog niet rijklaar is. Precies daarom is het een prima idee om de elektrische fiets in de winter alvast weer compleet in orde te maken.

Voordelen hiervan zijn dat de doorlooptijd in de wintermaanden veel korter is als in het voorjaar. Ook mis je de fiets niet omdat je er in de winter waarschijnlijk nooit of bijna niet op zal fietsen. In de winterperiode jouw e-bike rijklaar maken zorgt ervoor dat je startklaar bent voor het nieuwe  seizoen!

Goedkoop en duurzaam fietsen Maasland

Het reviseren van de ebike accu is een zeer aantrekkelijke optie. Je hebt er net zoveel of zelfs minder werk aan dan bij het aanschaffen van een nieuwe accu, het bespaart kosten en is ook nog eens heel duurzaam.

Extra voordeel is dat de actieradius van de fiets accu in heel wat gevallen ook nog eens hoger zal zijn dan de oude actieradius. Na een grondige revisie kun je met een geweldig gevoel weer het asfalt op.

De kans is groot dat we de accu van de onderstaande merken kunnen reviseren!

AE Energy
Aldi
Altra
Ansmann
Antec
Avancer
Babboe
Bafang
Batavus
Bergamont
Bikkel
BMZ
Bolton
Bosch
Cannondale
Cortina
DerbyEco
Flyer
FMH Motor
Fylla
Gazelle
Giant
Grunberg
Halfords
Hollandia
Infineum
Joycube
Kalkhof
Kemp Starley
Keola
Koga
Kreidler
Matra
Mifa
Montego
Multicycle
Pelikaan
Peugeot
Phylion
Pro Ebike
Pointer
Promovec
Prophete
Protanium
Puch
Qwic
Raleigh
Rivel
Sachs
Samsung
Shinga
Silent Force
Sparta
Stella
Sundvall
Talent
Thorbike
Trek
Union
Universeel
Van Raam
Victoria
Vogue
Vroomr
Zhenlong

Scroll naar boven